Sandra Gómez anima a comprar ara "més que mai" en el comerç local

Amb el lema #MésQueMai, les i els socialistes reivindicaran a través de les xarxes socials el comerç local de València.

Guardar

WhatsApp Image 2020-12-14 at 10.19.06
WhatsApp Image 2020-12-14 at 10.19.06

La vicealcaldessa de València i secretària general de les i els socialistes a València, Sandra Gómez, ha fet una crida aquest dilluns a fer barri i comprar en el comerç local de cara a esta campanya de Nadal. Així, ha anunciat que el PSPV-PSOE de la ciutat reivindicarà a través de les xarxes socials, amb l'etiqueta #MésQueMai, el comerç de proximitat de la ciutat, el dels nostres barris.

Sandra Gómez ha volgut agrair l'esforç que estan realitzant moltes valencianes i valencians per mantindre els seus locals oberts i ha reivindicat que "la nostra ciutat, aquesta València vital que estem construint amb l'esforç de totes i tots, no s'entendria sense les botigues, els bars, els restaurants, els mercats de sempre...". "És un sector que s'ha vist greument afectat per la crisi, per això vull fer una crida a la societat perquè corresponga este esforç comprant en el xicotet comerç, que representen a milers de famílies valencianes", ha destacat.

En esta línia, Gómez ha remarcat que entre totes i tots hem d'apostar pels comerços dels nostres barris, dels nostres carrers, des del cor de la ciutat fins als Pobles de València, de tots i cadascun dels nostres barris, perquè "els comerços ens necessiten i nosaltres els necessitem a ells". Per això, ha continuat, "no hem de perdre l'oportunitat d'ajudar als que estan sempre, als qui han construït la identitat dels nostres barris". "És el moment de deixar de costat les plataformes que no generen ni teixit ni economia a la ciutat", ha puntualitzat.

A València, #MésQueMai comerç local

Així, l'acció que duran a terme les i els socialistes de les diferents agrupacions de la ciutat, consistirà a visibilitzar a través de les xarxes socials, amb fotos i vídeos, i utilitzant l'etiqueta #MésQueMai, els comerços, bars, restaurants, mercats... de cadascun dels seus barris.

Finalment, la vicealcaldessa de València i Secretària General de les i els socialistes ha volgut convidar a participar a totes les valencianes i valencians que vulguen, a compartir els seus comerços de tota la vida, els seus bars i restaurants, els seus mercats... "perquè totes i tots d'ací a uns anys, quan tirem la vista arrere, podrem dir que en els moments més difícils vam estar al costat dels nostres barris". "Així que redescobrim els nostres barris, tornem als nostres carrers i donem suport #MésQueMai al comerç local", ha conclòs Gómez.

Arxivat a:

Destacats