Sabies que el túnel submarí més gran d'Europa està a València?

Descobreix tot el que t'ofereix aquest estiu l'Oceanogràfic de València, el major aquari d'Europa

Guardar

Túnel submarí de València / Foto: Oceanogràfic València
Túnel submarí de València / Foto: Oceanogràfic València

L'Oceanogràfic de València és, sens dubte, un dels millors plans per a aquest estiu. I és que es tracta del major aquari d'Europa on podràs endinsar-te en els ecosistemes marins més interessants del món. A més, tindràs la possibilitat de recórrer el túnel submarí més llarg d'Europa on contemplar a les diferents espècies en el seu hàbitat. Tota una experiència única que t'espera aquest estiu a la ciutat de València.

I és que no només compta amb una sala de cinema 4D en la qual et submergiràs de ple en el món marí; sinó que, a més, l'Oceanogràfic València compta amb la major mostra de meduses d'Europa, que estan distribuïdes en diferents tancs. L'exposició es completa, a més, amb panells informatius per a conéixer més en profunditat aquests curiosos animals formats per un 95% d'aigua, i còmics instructius de Paco Roca on es mostra l'evolució de l'home i el món marí.

Per descomptat, aquest espai compta amb un restaurant submarí rodejat per un enorme aquari circular. Des del punt de vista culinari, opta per la fusió i la cuina mediterrània, sense oblidar la rebosteria que posa el fermall d'or a una experiència gastronòmica única. El restaurant submarí està obert de dilluns a diumenge en servei de dinars, i de dilluns a dissabtes per a sopars. A més, podràs reservar la teua taula sense necessitat de comprar una entrada per a veure l'Oceanogràfic.

Situat en la Ciutat de les Arts i les Ciències, aquest aquari de grans dimensions reprodueix fidelment els ecosistemes marins més importants. I és que un dels objectius és promoure la conservació de les mars i divulgar la importància de la seua preservació. Per a això, i a través de la Fundació Oceanogràfic duu a terme diferents projectes d'investigació i educació relacionats amb la mar i els oceans.

Si encara no ho has visitat, aquest estiu tens l'oportunitat de visitar el major aquari d'Europa a València.

Destacats