S'inicia la revisió del PGOU de Campanar, amb la inclusió de superilles

Guardar

super manzanas campanar
super manzanas campanar

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que ja ha començat la revisió detallada del Pla General d'Ordenació Urbana del barri de Campanar i ha avançat que introduirà el model de superilles. Així mateix, ha explicat que s'està treballant sobre els problemes detectats després d'un procés de consulta prèvia realitzat entre els veïns i veïnes.

Gómez, que la setmana passada va mantenir una reunió amb l'associació de veïns de Campanar per a informar sobre l'evolució d'aquesta revisió del Pla, ha avançat que "un dels majors problemes detectats és l'existència d'unitats d'execució que porten dècades sense realitzar-se a causa de la seua escassa viabilitat, i que deixen als propietaris de les parcel·les d'aquestes unitats sense poder edificar", ha exposat. Per això, ha assenyalat que "es revisaran totes les unitats d'execució existents per a eliminar les que modificaven la trama històrica del barri i mantenir les que permeten acabar amb els buits urbans que degraden la zona".

Sandra Gómez ha explicat que l'objectiu de la revisió del Pla General de Campanar és "posar en valor el nucli històric de Campanar. Treballarem en una solució definitiva per a dignificar l'entrada i acabar amb els solars, que es convertiran en zones verdes".

A més, Gómez ha afirmat que es crearà "una nova unitat d'execució que permeta obtenir terrenys al costat de la rotonda de Mestre Rodrigo per a poder executar una zona verda d'entrada al barri i dotar-la d'una façana digna".

"CAMPANAR 15 MINUTS"

Gómez ha apuntat que "aquesta revisió seguirà la premissa de 'ciutat 15 minuts', en línia amb la resta d'àrees que estem revisant i, per això, es buscarà l'equilibri dotacional perquè els veïns i veïnes disposen dels serveis essencials dins del mateix barri".

Un altre dels punts nous de la revisió és la proposta de creació de superilles. L'edil ha assenyalat que "volem estendre aquest model a tota la ciutat per a afavorir la mobilitat sostenible i la qualitat urbana que ens permetrà millorar la qualitat de vida i recuperar les relacions veïnals".

Arxivat a:

Destacats