Ryanair llança sis noves rutes des de València a preus irresistibles

Ryanair comptarà amb la major programació de vols des de València per a l'estiu de 2024

Guardar

Imatge d'un avió de Ryanair
Imatge d'un avió de Ryanair

Ryanair llança noves destinacions des de València a un preu irresistible. I és que l'aerolínia ha preparat la seua major programació de vols per a l'estiu de 2024, oferint als valencians noves destinacions per a gaudir de les vacances. I, a més, este anunci ve acompanyat d'una promoció única gràcies a la qual es podran aconseguir bitllets d'avió per tan sols 24,99 € a través de la pàgina web ryanair.com.

Així, les noves destinacions de Ryanair des de València són Ancona (Itàlia), Birmingham (el Regne Unit), Sofia (Bulgària), Verona (Itàlia), Varsòvia Modlin (Polònia) i Breslavia (Polònia). Amb estes noves destinacions, l'aeroport de Manises comptarà amb un total de 64 rutes de la mà de Ryanair per a este estiu.

Així mateix, este calendari rècord de destinacions farà que la companyia dispose de dos nous avions a València – 9 en total – amb una inversió de 200 milions de dòlars i la creació de més de 60 nous llocs de treball ben remunerats per a pilots i tripulants de cabina.

Cal destacar que Ryanair s'ha consolidat a la ciutat de València com una de les aerolínies més utilitzades pels usuaris. De fet, com han destacat des de la companyia, "Ryanair aposta pel creixement i futura inversió a València, ja que fins a la data ha transportat a més de 35 milions de passatgers. Este és el resultat de la seua inversió de 900 milions de dòlars a València, inclosa la inversió addicional de 200 milions de dòlars després de basar dos nous avions suposant 60 nous llocs de treball, la qual cosa eleva el total a 9 avions B737 basats que secunden 4.000 llocs de treball locals a la regió de València".

Amb les noves sis rutes que llancen des de València, "oferim encara més opcions per a escapades de cap de setmana i vacances d'estiu amb les tarifes més baixes d'Europa. Per a celebrar el llançament del nostre calendari rècord d'estiu'24 per a València, Ryanair llança una oferta de venda de seients de 3 dies amb tarifes des de només 24,99 € disponibles en www.ryanair.com. Esperem donar la benvinguda a milions de ciutadans/visitants valencians a bord dels vols de baix cost de Ryanair cap a/des de València en 2024", ha conclòs Elena Cabrera, Country Manager de Ryanair a Espanya.

No ho penses més, i reserva les teues vacances de la mà de Ryanair.

Destacats