Ribó visita el nou centre de servicis socials de La Saïdia

Guardar

Ribó -La -Saïdia
Ribó -La -Saïdia

L'alcalde Joan Ribó, acompanyat per les regidores de Servicis Socials, Consol Castillo, i Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha visitat aquest matí les instal·lacions del primer centre municipal de Serveis Socials que entra en funcionament a València en els darrers 18 anys per a atendre una població de 48.000 persones dels barris de Marxalenes, Tormos, Sant Antoni, Morvedre, El Calvari i Tendetes, i descongestionar els centres de Campanar i, especialment, Salvador Allende.

«El Centre de Servicis Socials de La Saïdia és un centre nou que ve a descongestionar el de salvador Allende, en Orriols, i el centre de Campanar. D'aquesta manera aconseguim acostar els servicis socials a aquests barris de la part nord de València i millorar el funcionament de dos centres ja existents que estaven molt carregats, especialment el de Salvador Allende», ha afirmat l'alcalde de València després de visitar, acompanyat per les regidores de Servicis Socials, Consol Castillo, i Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, el primer centre municipal que obri les seues portes a València en els últims 18 anys.

Està situat en unes instal·lacions, llogades per l'Ajuntament, que han començat a funcionar fa uns dies al carrer Sarrión i que donen cobertura en atenció social als barris de Marxalenes, Tormos, Sant Antoni, Morvedre, El Calvari i Tendetes. En total, una població de 48.000 ciutadans i ciutadanes. D'eixa quantitat, 38.000 estaven fins ara en l'àrea del Centre de Serveis Socials Salvador Allende, i les altres 10.000 en el de Campanar.

«Este nou equipament és fruit de la voluntat de l'Ajuntament de València de treballar per a aproximar els centres socials a les necessitats de cada barri, aconseguint que les persones puguen ser ateses amb més rapidesa i amb major qualitat», ha afegit Ribó després d'una visita en la qual ha conversat amb el personal que treballa en el nou centre municipal de servicis socials i també amb els comandaments policials, tant de Policia Local com Policia Nacional, que col·laboren de forma quotidiana i efectiva amb els servicis socials municipals.

DOS NOUS CENTRES EN EL CABANYAL I BENICALAP

«La dinàmica s'ha canviat i el de La Saïdia és el primer centre de servicis socials que comença a funcionar des de 2001. Han hagut de passar 18 anys abans que s'obrirà un nou centre, el primer dels quals començaran a funcionar entre l'any 2019 i 2020. S'obrirà un centre en el carrer de la Reina, en el Cabanyal, un altre en Benicalap, i aquest, que està en un local llogat, segurament es traslladarà al cor del Parc de Marxalenes quan estiguen acabades les obres de La Aceitera», ha afegit la regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, qui ha ressaltat l'objectiu del Govern de la Nau d'«aproximar l'atenció a la ciutadania i millorar l'atenció que se li presta posant a les persones com a centre de les nostres polítiques de servicis socials».
Destacats