Ribó veu una frivolitat donar data de Falles: "Aquest virus ho hem de cremar, però abans ho hem de véncer"

Guardar

ribo-reunión-alcaldes
ribo-reunión-alcaldes

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha considerat que seria una "frivolitat" per la seua banda donar una data per a les Falles a causa de la situació epidemiològica i ha afirmat: "Aquest virus ho hem de cremar, però abans ho hem de véncer".

Així s'ha pronunciat el primer edil a la seua arribada a la Trobada d'Alcaldesses i Alcaldes de Municipis Fallers, que s'ha celebrat en el Palau de Congressos. D'aquesta trobada, Ribó espera que isca un consens perquè, en cas que hi haja celebració, siga "el més conjuntament possible" entre totes les localitats que planten falles.

Ribó ha manifestat que la celebració depèn de "dos paràmetres": "La seguretat mèdica i el consens amb el món faller". Així, es duran a terme les festes quan la vacunació permeta aconseguir la immunitat de grup i quan "el món faller ho decidisca", per la qual cosa, al seu juí, "no tindria cap sentit" que l'alcalde proposara data.

Respecte a la trobada amb els primers edils, l'alcalde ha indicat que ja tenien previst aquesta cita per a l'any passat, encara que es va haver de cancel·lar per la pandèmia, i ha destacat que enguany volen "simbolitzar la unió de totes les ciutats i pobles del moviment faller".

Arxivat a:

Destacats