Ribó: 'Tractarem amb rigor el projecte per a acabar l'estadi del València CF'

Guardar

nuevo-mestalla
nuevo-mestalla

L'alcalde de València ha definit com una notícia "bona i positiva per a la ciutat" l'anunci del València Club de Futbol que té un projecte per a finalitzar l'inacabat estadi de l'avinguda de les Corts. Ribó ha assenyalat que quan el projecte es reba en l'Ajuntament, serà tractat amb empatia, però sempre preservant l'interés ciutadà i el compliment de tots els compromisos arreplegats en el conveni signat en el seu moment.

Quan em vaig entrevistar l'altre dia amb Anil Murthy em va explicar ja alguns aspectes. Estic content, molt content, de saber que les coses sembla que tornen a posar-se en marxa, i en l'Ajuntament, en el moment que rebem el projecte, que no ho hem rebut encara, el tractarem amb empatia i amb el màxim rigor, perquè és la nostra obligació", ha afirmat l'alcalde de València, Joan Ribó, en ser requerida la seua opinió sobre l'anunci del València Club de Futbol .de reprendre el projecte de l'inacabat estadi de l'avinguda de les Corts Valencianes.

"Crec que és molt bo per a la ciutat que el València Club de Futbol diga que acomplirà els compromisos i els terminis. Em sembla que el projecte pot anar avant de forma molt positiva. Esperarem que ens arribe i farem un estudi minuciós com correspon a qualsevol projecte", ha afegit Joan Ribó després de ser preguntat sobre aquest assumpte pels mitjans de comunicació. A més, en tractar-se d'un projecte d'especial interés per a la ciutat, la seua tramitació s'agilitarà al màxim possible.

"Hui és un dia de satisfacció per la notícia. Que es torne a posar en marxa el projecte, que s'avance, és un signe molt positiu i estic molt content. Puc assegurar-los que abordarem el projecte amb la voluntat que avance el màxim possible, però respectant- evidentment- el conveni i les normes urbanístiques, com no podia ser d'una altra forma".

Joan Ribó ha afegit que "hem de parlar de tot el que arreplegava el Conveni i de tots els compromisos adquirits, però no volem atabalar a ningú. El València sap, i així li ho vaig transmetre al seu president, que ha de complir els compromisos, i li vaig esmentar de forma més concreta els aspectes relacionats amb els veïns. Hi ha uns terminis que estan marcats i desitgem que es respecten. Que la finalització del camp de futbol tire endavant és una gran notícia".

Arxivat a:

Destacats