Ribó sobre polars retirats del balcó: "Hi havia una voluntat d'homenatjar la vestimenta del món faller"

Guardar

ribo
ribo

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat aquest dilluns que les bruses i polars que es van exhibir al balcó de l'Ajuntament i que van ser posteriorment retirats aquest mateix dissabte davant les crítiques suscitades, responien a "la voluntat d'homenatjar la vestimenta del món faller", alguna cosa que, ha subratllat, li "agradaria que prevalguera".

Així s'ha manifestat l'alcalde aquest dilluns en declaracions als mitjans després de la presentació de l'App de la Falla Municipal. "Jo no li donaria més importància, em sembla que la voluntat és molt clara", ha assenyalat, al mateix temps que ha aclarit que "les pancartes del balcó tenen unes normes determinades".

"Es pot fer d'una manera o d'una altra, però, en definitiva, hi havia una voluntat d'homenatjar a tota la vestimenta del món faller", ha insistit.

D'altra banda, ha reiterat que "no està permés tirar petards" perquè "enguany no s'ha signat cap bàndol" que així ho autoritze. "Els petards, que no estan permesos durant l'any, poden tirar-se durant l'època de Falles gràcies a un bàndol que jo signe i enguany no he signat cap bàndol", ha postil·lat.

Arxivat a:

Destacats