Ribó satisfet per l’impuls que l’Assemblea de bonistes de Fira València ha donat per al compliment del protocol i la subrogació del deute per part de la Generalitat

Guardar

Ribó EP
Ribó EP

L'alcalde de València Joan Ribó ha valorat com a molt positiu el pas endavant que ha donat hui l'Assemblea de bonistes de Fira València per impulsar amb el compliment del protocol signat per la Generalitat, la institució firal i l'Ajuntament en juliol del 2017, fa ara tres anys i mig, per a possibilitar el procés de reestructuració de Fira València. Un protocol que estableix d'una banda, l'assumpció del deute per part de la Generalitat, també que per part de l'Ajuntament la cessió de l'ús dels immobles de Fira València, i, el més important, determinar la forma de gestionar l'activitat d'aquesta institució firal en el futur.

"Ara és el moment de solucionar dos dels greus problemes que va deixar la nefasta gestió del PP a la Comunitat Valenciana, el deute de la Marina i el de Fira València que després de tres anys i mig entra en la fase final per a la seua reestructuració", ha destacat l'alcalde.

Per a Joan Ribó, "amb l'aprovació provisional dels Pressupostos Generals de l'Estat per al 2021 per part del Congrés i el Senat que estableix en la seua disposició addicional número cent ú, l'assumpció parcial del deute del Consorci València 2007 per part de l'Administració general de l'Estat, ara fa falta que finalitze el procés de Fira València per part de la Generalitat, tal com arreplega el protocol signat, i amb açò donarem un impuls fonamental per al desenvolupament i el futur dels sectors econòmics de la Comunitat Valenciana i la nostra ciutat".

Amb el resultat de l'Assemblea de bonistes d'aquest dimarts, s'obri un termini de 30 dies a partir de demà perquè els creditors que no han estat hui representants en la reunió, mostren la intenció de transferir el deute a la Generalitat. Així es donarà fi al procés de subrogació del total del deute financer de Fira València.

Destacats