Ribó reitera el seu suport a Grezzi després del frau en l'EMT: "Ja ho vaig dir clarament. Està claríssim"

Guardar

E.P.
E.P.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha reiterat aquest dimarts el seu suport al regidor de Mobilitat i president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de la ciutat, Giuseppe Grezzi, després del frau de 4 milions d'euros detectat en aquesta companyia pública. El primer edil ha assegurat que aquest dilluns ja va expressar el seu suport a Grezzi i ha assenyalat que aquest "està claríssim", després del que ha declinat parlar més d'aquest assumpte.

"Ja ho vaig dir clarament ahir i crec que no té sentit continuar en el mateix. Està claríssim", ha respost Ribó en ser preguntat per si recolza a l'edil i president de l'EMT en l'acte en el qual la Reial Senyera ha sigut traslladada del Museu Històric Municipal al Saló de Cristall de l'Ajuntament perquè puga ser visitada pels ciutadans amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, ha comentat, respecte a l'agenda de Grezzi que no sabia si "tenia aquest matí una mica important que fer o no". "No ho puc dir perquè jo no controle el dia a dia- --Els regidors-- són prou autònoms per a fer-lo", ha dit.

L'alcalde va assenyalar aquest dilluns en una entrevista radiofònica que donava "tota la seua confiança" a Giuseppe Grezzi i va considerar que en aquests moments és "massa prompte" per a "determinar el tipus de responsabilitats" que s'han d'assumir després del frau detectat en l'Empresa Municipal de Transports.

Respecte a aquesta última qüestió, la setmana passada va indicar que aqueix assumpte s'abordarà en el ple extraordinari sobre la companyia pública d'autobusos convocat per al 17 d'octubre a partir de conéixer-se el citat frau.

Destacats