Reunió per a decidir la ubicació de les dependències de la Policia Local en la zona cero del Cabanyal

Guardar

cabanyal
cabanyal

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha anunciat que té previst reunir-se esta setmana amb els veïns i veïnes del Cabanyal-Canyamelar per a decidir la ubicació de les dependències de la Policia Local en la coneguda com a "zona zero". Anaïs Menguzzato ha precisat que es tracta d'una nova instal·lació que reuneix "les condicions necessàries perquè els i les agents puguen desenvolupar el seu treball amb total seguretat".

A més, ha explicat que les noves dependències podran situar-se en el carrer d'Escalante, Josep Benlliure o Progrés. En qualsevol cas, la decisió s'adoptarà d'acord amb els i les veïnes de la zona als qui també trasllada que es realitzarà un esforç per a reforçar l'atenció ciutadana durant la vesprada i la nit amb més efectius.

Així mateix, ha recordat que després de la reorganització de la plantilla, les patrulles de dia del Marítim comptaran amb cinc agents més, és a dir, sis oficials i quaranta-dos agents. Per la seua banda, la patrulla de nit disposarà d'un oficial més perquè hi haja un en cada torn, de manera que seran dos oficials i catorze agents.

També ha incidit que amb la posada en marxa de la UCOS (Unitat de Convivència i Seguretat), es podran planificar actuacions puntuals i de major importància tant en el Cabanyal-Canyamelar com en qualsevol altre barri de la ciutat en ser el torn de nit el més beneficiat quant a dotació de personal, amb 110 oficials i agents.

Destacats