Aquests són els restaurants amb Estrela Michelin a València

València és una terra rica en gastronomia i en la qualitat dels seus productes i aquests són els millors restaurants que compten amb una o diverses Estreles Michelin

Guardar

Els cuiners Alex Atala i Ricard Camarena
Els cuiners Alex Atala i Ricard Camarena

La dieta mediterrània és una enveja internacional i una gran recomanació per nombrosos professionals. A més, la Comunitat Valenciana i, més concretament, València, compta amb un patrimoni gastronòmic que la converteixen en un referent a escala internacional. Molts són els restaurants valencians que compten amb un distintiu especial en les seues vitrines com una Estrela Michelin i que serveix com a aparador per a atraure turistes i veïns que volen obtindre una experiència única.

Per aquest motiu, et vam mostrar els millors restaurants de València segons la Guia Michelin, encarregada d'atorgar aquest reconeixement als millors establiments del país i que fan de la tradició culinària una experiència única per a tots els que desitgen provar-la.

Ricard Camarerna

És el restaurant més reconegut dins de la capital del Túria i compta amb diverses Estreles Michelin en el seu haver. La cuina està compromesa amb el territori i amb la tradició, unida a influències cosmopolites. Obert de dijous a diumenge i situat en l'avinguda Burjassot 54, aquest restaurant compta amb menús que varien des dels 165 als 210 euros.

Ricard Camarena
Ricard Camarena

El Poblet

Es tracta d'una cuina de territori que també compta amb dos Estreles Michelin. Està situada en el centre de València i presenta un producte innovador de proximitat, recuperant productes de l'entorn i incorporant-los a l'alta cuina. El seu equip, conformat per Luis Valls, Ana Botella i Hernán Menno, treballa de dimarts a dissabte en el cor de València, concretament en el carrer Correus 8. Els seus menús varien dels 85 als 175 euros per persona.

Plato de El Poblet
Plat del Poblet

Fierro

Fierro es presenta com una proposta gastronòmica de Carito Lourenço i Germán Canyís, els xefs responsables des de fa 7 anys. El restaurant passege per la gastronomia Argentina i Mediterrània, on tracten de donar el millor resultat en cada mos, mesclant tradició, innovació i passió. Està situat en ple centre de Russafa, en el carrer del Doctor Serrano 4, amb horari de dimecres a dissabte i un menú que costa 125 euros més suplements de maridatge.

Fierro Valencia
Fierro València

Lienzo

Aquest establiment va nàixer d'una galeria d'art i continua el seu procés en format gastronòmic. María José Martínez és la xef principal i està acompanyada per Juanjo Soria, Candi i Enrique. Lienzo va aconseguir la primera Estrela Michelin en 2021 i està situat en la plaça de Tetuán 18. Obert de dimecres a diumenge, la disponibilitat de menús varia dels 60 als 110 euros.

Restaurante Lienzo
Restaurant Llenç

Fraula

Es tracta d'un restaurant jove, de solament 4 anys, però que es va començar a cuinar des de 2015 quan els seus responsables van coincidir en El Poblet. Els seus productes es diferencien per ser de proximitat i de temporalitat i compten amb un horari d'obertura de dimarts a dissabte i amb uns preus dels 55 als 90 euros que es poden trobar en el carrer de Ciril Amorós.

Creación de Fraula
Creació de Fraula

Riff

Riff és un restaurant mediterrani que combina el mar i l'horta en els seus fogons, a més de peix i marisc de la mateixa llotja del port de València. Està situat en el carrer del Comte Altea 18 i obri les seues portes de dimecres a dissabte. Així mateix, compta amb uns menús adaptats a tot tipus de butxaques, ja que varien dels 65 als 165 euros.

Restaurante Riff
Restaurant Riff

Kaido Sushi Bar

Probablement el local oriental més mediterrani de València. Ulisses Menezo i Yoshikazu Yanome combinen l'altra cuina tradicional japonesa amb productes de proximitat, la qual cosa els fa únics. Entre les seues normes està el de pactar 10 comensals per servei per a poder assaborir correctament el producte i delectar-se de la millor manera possible. El seu menú té un cost de 130 més suplementació de maridatge que està disponible de dimarts a dissabte en el carrer de Xile 3 de València.

Kaido Sushi Bar
Kaido Sushi Bar

La Salita

Aquest establiment compta amb una de les millors terrasses de la ciutat en un enclavament únic situat en Russafa, concretament en el carrer de Pere III el Gran 11. La Salita compta amb la degustació de menús i còctels i l'organització d'esdeveniments. Els seus preus van des dels 118 als 148 euros i 50 euros per a xiquets i xiquetes de dilluns a dissabte.

Plato de lentejas de La Salita
Plat de llentilles de la Salita

Arrels

Arrels és un restaurant d'autor i avantguarda que cuina productes de mercat i proximitat de dimarts a dissabte. Està situat en el nucli antic de Sagunt, pujant cap al reconegut castell, en el número 18. Es tracta d'un local ambientat en les antigues cavalleries del Palau dels Ducs de Gaeta, un palau medieval del s. XVI. El menú té un cost dels 90 als 120 euros per comensal.

Arrels
Arrels

 

Destacats