Reobrin les instal·lacions esportives de la ciutat de València

Guardar

deporte
deporte

La regidora d'Esports a l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha informat que, després de la Resolució d'11 de març de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública per la qual es permet la pràctica esportiva en instal·lacions obertes i tancades, l'Ajuntament de València ha decidit reobrir les Instal·lacions Esportives Elementals (IDES) de la ciutat a partir del dilluns 22 de març.

En aquestes instal·lacions, d'accés i ús lliure, s'hauran de complir unes mesures perquè el seu ús es realitze en condicions mínimes de seguretat i prevenció, ha precisat el consistori en un comunicat.

Les noves mesures de desescalada de la Resolució d'11 de març de 2021 de la Conselleria de Sanitat que permeten la pràctica esportiva a l'aire lliure i en instal·lacions esportives obertes i tancades, al costat de les actuals dades de la incidència acumulada del coronavirus a la ciutat han propiciat que l'Ajuntament de València haja decidit reobrir les Instal·lacions Esportives Elementals (IDES) a partir del pròxim dilluns, 22 de març.

La reobertura afectarà les 71 instal·lacions i s'hauran de complir unes normes per al seu correcte ús en condicions de seguretat i prevenció. En concret, per a la reobertura, s'aplicarà el mateix protocol anti Covid-19 ja utilitzat en les IDES durant els períodes que han estat obertes al públic.

L'horari d'utilització d'aquestes instal·lacions serà de 9.00 a 22.00 hores i es permetrà la pràctica esportiva en modalitats individuals i per parelles o en grup, de quatre persones màxim, sense contacte físic i amb la distància de seguretat recomanada i l'ús de la màscara.

A més, l'ús de la màscara serà obligatori en les zones o espais amb gran afluència de persones on no siga possible mantenir la distància de seguretat recomanada per les autoritats sanitàries amb la resta de les persones esportistes o vianants.

Finalment, el consistori remarca la necessitat de rentar-se les mans amb gels hidroalcohòlics o desinfectants i d'evitar al màxim emportar-se les mans als ulls, nas i boca, a més de la recomanació de portar posada la samarreta en tot moment. D'altra banda, no s'aconsella l'ús de fonts d'aigua públiques.

Destacats