La Regidoria d'Acció Cultural de València agilitza la resolució de les ajudes a la producció escènica

Publicada la resolució provisional de les ajudes a la producció escènica

Guardar

La regidora d'Educació, Maite Ibáñez
La regidora d'Educació, Maite Ibáñez

La resolució de les ajudes a la producció escènica "s'ha resolt ràpidament, molt abans que en els últims anys". La regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha explicat que "ens vam comprometre amb el sector a agilitar tot el possible la resolució i concessió de les ajudes a les arts escèniques".

La convocatòria d'ajudes a la producció escènica, impulsada per l'Ajuntament de València a través de la Regidoria d'Acció Cultural, es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) el passat 6 de maig, es va encetar l'endemà el termini de presentació d'instàncies i va finalitzar el dia 26 del mateix mes. La comissió avaluadora d'aquestes ajudes ja ha avaluat els projectes presentats i, sobre la base dels criteris de valoració establits en la convocatòria, ha determinat els beneficiaris, el llistat provisional dels quals ha estat publicat hui en el tauler d'edictes de la web municipal. En total, són 41 els projectes beneficiaris. El llistat definitiu serà publicat d'ací a uns dies.

En aquest sentit, Maite Ibáñez ha recordat que "mentre que l'any passat la resolució definitiva d'aquestes ajudes es va produir a l'octubre, enguany les resolem a mitjans de juliol". La regidora ha explicat que "hem reduït el temps de baremació i resolució d'aquesta línia d'ajudes a un període de temps que està molt per davall dels sis mesos com a màxim que estableixen les bases reguladores per a resoldre, comptats des de la publicació de la convocatòria en el BOP".

L'objectiu de les ajudes a la producció escènica és afavorir el desenvolupament de projectes de creació escènica en tota la seua diversitat: dansa, circ, teatre, escena performativa i arts vives que es desenvolupen durant tot l'any. La quantia global d'aquesta convocatòria ascendeix a un total de 180.000 euros.

Arxivat a:

Destacats