Què fer a València en el Pont de la Constitució?

EN 2019, el Pont de Desembre serà de tres dies, del divendres 6 al diumenge 8 de desembre

Guardar

empleo_navidad
empleo_navidad

En la Comunitat Valenciana, el Pont de Desembre d'enguany 2019 se celebrarà des del divendres 6 de desembre fins al següent diumenge 8. Aquest pont és possible celebrar-lo cada any per la proximitat del dia de la Constitució Espanyola, i el Dia de la Immaculada Concepción, el 6 i el 8 de desembre respectivament.

Cada 6 de desembre se celebra el Dia de la Constitució Espanyola, recordant el dia en què es van celebrar les votacions que van fer possible l'aprovació de la Constitució que tenim hui dia, de 1978. D'altra banda, el Dia de la Immaculada Concepción se celebra cada 8 de desembre.

Dates del pont de la constitució 2019

En 2019, el Dia de la Constitució serà divendres, 6 de desembre, la qual cosa possibilita fer pont i gaudir de tres dies per a fer el que vulgues. No obstant això, el Dia de la Immaculada caurà enguany en diumenge, el 8 de desembre. Encara que en algunes comunitats autònomes el dilluns següent serà festiu, no és el cas de la Comunitat Valenciana.

Donada la proximitat d'aquests dos festius amb el Nadal, aquest pont es pot aprofitar per a començar les compres nadalenques, veure les llums o gaudir de l'esperit nadalenc que ja comença a envair els carrers.

Plans per al pont de desembre

Si encara no tens plans per al pont de desembre de 2019 a València, no et preocupes. Durant aquests dies, la majoria d'atraccions nadalenques ja decoren els carrers de la ciutat, així que ací van alguns plans que no voldràs perdre't.

En primer lloc, pots visitar el Mercat de Nadal a València. Se situa tots els anys al voltant de la Llotja, i en aquest cas s'inaugurarà el 29 de novembre. Aquest mercat compta amb una gran varietat de casetes en els quals pots trobar tot tipus de decoracions nadalenques, joguets i molt més. Obert de 9 del matí a 22 hores, podràs visitar-ho fins al pròxim 6 de gener.

Igualment, en el Pont de la Constitució ja estarà instal·lada també la Fira d'artesania de València, en la Plaça de la Reina. Es compon de 27 estands amb tota mena de productes artesanals, en un emplaçament de luxe junt la Catedral i el Miquelet. Romandrà obert també fins al dia de Reyes, amb horari de 10.30 a 14 hores i de 16.30 a 21 hores.

Si els mercats ambulants no són el teu i prefereixes una mica de diversió, passar una bona estona en la Pista de Patinatge de l'Ajuntament de València pot ser un pla perfecte. En família o amb amics, a partir de l'1 de desembre podràs gaudir tant de la pista del gel, com del Carrusel en ple centre de València.

També l'1 de desembre tornarà la Fira d'Atraccions de Nadal a València, prop de la Marina. Com cada any, xicotets i majors podran gaudir d'una infinitat d'atraccions, divertits jocs, menjar i beguda. La fira romandrà oberta fins al pròxim 22 de gener, així que hi ha temps per a visitar-la.

Finalment, sempre pots optar per un pont de desembre més tranquil, amb una visita al Parc Natural de l'Albufera, i fer una passejada amb barca, caminant o amb bicicleta, amb tota la família. També és el lloc perfecte per a menjar una bona paella en un dels restaurants del Palmar.

Destacats