Puig mostra la seua decepció per la 'incapacitat' dels grups parlamentaris per a acordar ja l'arrancada de 'la nova RTVV'

Guardar

FOTO_1_PLE_CORTS
FOTO_1_PLE_CORTS

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha expressat la seua decepció davant de la "incapacitat" dels grups parlamentaris per a arribar a un acord i posar en marxa la nova Radiotelevisió Valenciana. Ximo Puig s'ha expressat en estos termes després del Ple de Les Corts, en el que s'ha decidit l'ajornament a setembre de l'elecció del president i el consell rector de la nova Radiotelevisió Valenciana.

"És una urgència per a la Comunitat Valenciana, no una urgència per al Govern valencià", ha reconegut Puig, que, al seu torn, ha definit l'ajornament com un "fracas". El cap del Consell ha remarcat que és necessari que els actors que estan treballant en l'arrancada de la nova radiotelevisió "pensen en l'interés general: tindre una radiotelevisió valenciana de qualitat, en valencià i amb el suport de tots".

En este sentit, Ximo Puig ha incidit en que "les decisions s'han de prendre de manera concertada". "Crec en un projecte de Radiotelevisió Valenciana, però també crec que cal actuar amb maduresa. Tot el món ha de tindre algun tipus de participació, però no s'ha de pensar en RTVV com un camp de batalla", ha assegurat Puig.

Així mateix, Puig ha recordat que El Govern valencià "residenció" l'obertura de la nova radiotelevisió pública en Les Corts i que, per tant, "els grups parlamentaris han de fer un esforç per a posar-se d'acord el més ràpid posible". Tal com hi ha assenyalat el cap del Consell, arrancar el servici de radiotelevisió pública "es necessari perquè els valencians i les valencianes coneguem els problemes que tenim, per exemple, respecte al finançament i la infrainversió".

Arxivat a:

Destacats