Proves de la Junta Qualificadora de València: continuen els exàmens per al C1 de valencià

La data de la segona part de l'examen C1 de valencià serà el 15 de juny

Guardar

Un grup d'alumnes durant un examen
Un grup d'alumnes durant un examen

Després de la primera part de l'examen de certificació del C1 de valencià de la Junta Qualificadora, els aprovats hauran d'enfrontar-se a la segona part – expressió escrita -, que tindrà lloc aquest dissabte, 15 de juny. De la mateixa manera, eixe mateix dia també es realitzaran les proves d'A2 de valencià i la prova del certificat específic de correcció de textos.

Enguany, els exàmens de valencià de la Junta Qualificadora de la Comunitat Valenciana (JQCV) van canviar el model d'examen per a intentar agilitar el procediment de la prova. D'aquesta manera, per als nivells C1 i C2 s'avalua, en la primera part, l'àrea d'expressió i interacció oral, comprensió escrita i estructures lingüístiques, mentre que, en la segona part, serà el torn de l'expressió escrita.

Però, a més, per a superar la prova, ja no serà necessari aprovar el 50% de cada àrea perquè et faça mitjana, sinó que serà la puntuació global de totes les àrees, tenint en compte el pes de cadascuna, les que et donarà l'apte, sempre que s'aconseguisca un mínim del 60% superat.

Horari de l'examen C1 de valencià de la JQCV

Les proves de certificat tant de l'examen del C1 de valencià, com per a les proves de l'A2 i de la correcció de textos començaran a les 9.00 hores al campus de la Universitat Politècnica de València. Recorda consultar, amb antelació, la distribució de les classes en la web de la Junta Qualificadora de València.

Arxivat a:

Destacats