Primer pas de vianants de l'Avinguda de les Gavines

Guardar

perellonet
perellonet

Ja és transitable el primer dels set nous passos de vianants regulats per semàfor que el servici de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament està instal·lant en l'avinguda de les Gavines, concretament el situat a l'altura del número 197. Aquest dispositiu forma part del Projecte d'Instal·lació de semàfors en l'avinguda de les Gavines, la finalització del qual es preveu que conclourà abans de Falles. La seua instal·lació va començar a mitjans del passat mes de desembre del 2016.

Aquesta actuació, que atén una demanda veïnal històrica, té per objectiu substituir els antics cinc controls de velocitat –semàfors que parpellegen en ambre i passen a roig quan els vehicles excedeixen els límits permesos- per set passos de vianants regulats per semàfors que connecten les parades de la línia 25 de l'EMT en aquest tram d'El Perellonet.

Gràcies a la instal·lació dels semàfors, els vianants guanyen en seguretat gràcies a uns accessos més adequats. A més, aquesta acció suposa una mida de regulació de trànsit al seu pas per El Perellonet.

Els nous semàfors porten integrats polsadors amb tecnologia led. Per a acabar la instal·lació s'inclouran focus sobre els bàculs per a il·luminar els passos de vianants i guanyar visibilitat i seguretat els vianants.

Destacats