Presenten el monopoly de València que representa comerços i edificis emblemàtics

La iniciativa “promociona i projecta molt bé la marca València”, segons Emiliano García

Guardar

1213 El “Joc de València” (1)
1213 El “Joc de València” (1)

El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, ha presentat hui en roda de premsa el “Joc de València”, un monopoly per a tota la família que posa en valor els comerços més tradicionals de la ciutat, així com edificis tan emblemàtics com El Micalet, La Llotja de la Seda, el Mercat, l'edifici del Rellotge o la pèrgola de La Marina, entre altres. García ha estat acompanyat d'Enric Cervera, editor del joc, Romina Chilet, coordinadora, i Virginia Lorente, dissenyadora. S'ha fabricat un lot de 5.000 jocs, amb edicions en valencià i en castellà, que es vendran des del pròxim dilluns en llibreries i botigues de joguines a un preu de 27 euros. Una iniciativa que per a García “promociona i projecta molt bé la marca València”.

“Hem de felicitar-nos perquè el comerç valencià es veurà reflectit en un joc entranyable per a tots perquè tots i totes hem jugat de xicotets i xicotetes. Està El Micalet, La Llotja de la Seda, el Mercat, l'edifici del Rellotge, la pèrgola de La Marina, i molts comerços tradicionals com Frutas Martínez que representa el comerç més tradicional i històric de la ciutat”, ha manifestat el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García. Una iniciativa que García ha incidit en què “arriba en un moment important per la Capitalitat del Disseny de 2022 de València”, la qual cosa “vull que servisca per a posar en valor esta capitalitat, perquè tindrà una transcendència important, i estic convençut que marcarà un abans i un després”. “El projecte promociona i projecta a la perfecció la marca València”, ha subratllat.

Dels 5.000 jocs fabricats, ja s'han venut 1.500 segons Enric Cervera, el director. El seu disseny i estètica “són espectaculars i actuals, i reflecteixen el que és València, per a que els usuaris i les usuàries se senten reconeguts i reconegudes”, ha assegurat Cervera. “Hem pretès buscar la complicitat dels comerços perquè vulguen ser protagonistes ja que emocionalment estan molt relacionats amb la ciutat, hem posat cara a negocis i empreses que formen part de la vida dels valencians i les valencianes”, ha prosseguit. “Volem posar en valor el patrimoni econòmic de la ciutat que aporta singularitat a València, li donen personalitat i promociona la marca València”, ha conclòs.

Romina Chilet, coordinadora del “Joc de València”, ha assenyalat que “els comerços ho han pres com un regal i s'han implicat molt”. “És una peça molt bonica que representa l'activitat de la ciutat més enllà dels comerços”, ha afegit. Virginia Lorente, dissenyadora,ha afirmat que el projecte “reivindica esta ciutat, el seu patrimoni, estos comerços i espais que li donen identitat pròpia a València”.

Arxivat a:

Destacats