Pren-te el millor gintònic a València

En València Extra et recomanem els millors locals per a provar esta beguda

Guardar

2283734026_7fa9cb1a8f_b
2283734026_7fa9cb1a8f_b

Des de fa uns anys, el consum del gintònic s'ha popularitzat entre diferents sectors de la població, per la qual cosa no és res estrany que existisquen un gran nombre de locals que no sols oferisquen una gran varietat de marques de ginebra, sinó que a més, s'han afegit variacions al gintònic original per a donar un toc diferent d'esta beguda típica.

Però, Què ha de tindre un bon gintònic? Tot el procés, des de la copa i el gel fins a la forma d'abocar la beguda, són fonamentals perquè el sabor de la ginebra i la tònica es potencien en el paladar dels clients.

Per això, a València Extra, et proposem cinc locals en què disfrutar d'esta famosa beguda.

Font: facebook.com/Café-Balli

Un dels locals clàssics de la nit valenciana és 'Café Balli' en Almirante Cadarso. Des que s'inaugurara en 2002, este bar compta amb una gran varietat de ginebres i tòniques, així com la possibilitat de personalitzar les copes. Dividit en dos ambients diferenciats, este local és perfecte tant per a aquells que preferisquen passar la nit ballant, com per als que vullguen degustar un gintònic en un ambient relaxat.

Un altre bar emblemàtic, situat en el barri d'El Carme, és 'Café de la Seu'. Inaugurat en 1978, es troba en un lloc privilegiat, al costat de la Catedral i la Plaça de la Mare de Déu, perquè pugues provar un espectacular gintònic, mentre gaudixes de les vistes i el tràfic de la ciutat. A més, este local també oferix diferents exposicions de pintura i fotografia.

Font: facebook.com/Negresco.Cocktail Font: facebook.com/Negresco.Cocktail

En el carrer Carcaixent, es troba, possiblement, un dels millors locals de València quant a gintònic. Amb una carta de més de 60 varietats de ginebra, entre les quals es troben algunes de les millors marques del món, i al voltant de mitja dotzena de marques de tònica, en 'Negresco' degustaràs un deliciós gintònic amb un toc de canella, raïm o aroma de flors.

I si preferixes un local més exclusiu on preval el disseny i el luxe, et proposem 'Clandestino Bar', un xicotet bar situat en l'interior del 'Hotel SH Inglés' en el carrer Marqués de Dosaigües. En un ambient modern i vintage, trobaràs diferents propostes en què destaca la coctelería d'autor, encara que la seua especialitat són els destil·lats de tendència i, com no, els gintònic.

Font: doceginclub.com Font: doceginclub.com

Finalment, no podíem deixar d'anomenar 'Doce Gin Club'. Este local, situat en la zona de Cànoves, s'ha guanyat un buit entre els rècord Guiness en comptar amb més de mig miler de ginebres, algunes d'elles procedents de llocs recòndits, elaborades a banyeres o amb banyeres d'or de 24 quirats. Tot un luxe per al teu paladar.

Este cap de setmana no desaprofites l'oportunitat i prova els millors gintònics de València en el local que més s'adapte a les teues preferències.

Destacats