Policia Local i servicis socials atenen 38 persones sense sostre en la segona nit de l'Operació Fred

Guardar

ola de frio
ola de frio

El dispositiu en què participen la Policia Local i el Servici d'Atenció d'Urgències Socials de l'Ajuntament de València, juntament amb Protecció Civil i Creu Roja va atendre en la nit del dimecres, la segona en què es registra un important descens tèrmic, un total de 38 persones sense llar. No va haver-hi cap trasllat a un hospital, però quatre persones van ser traslladades a la Casa de la Caritat. A més, es van repartir mantes i aliments i dos persones van requerir d'assistència sanitària. 

Per part de la Policia Local van participar en l'operatiu 68 efectius, 33 de GOE, 30 de la resta d'unitats i dos de la unitat X-4. Uns efectius que es van coordinar amb els servicis socials de l’Ajuntament des de les 21.00 hores, perquè cap persona sense llar es quedara sense atendre en la ciutat de València. Per la seua banda, de Protecció Civil van intervenir sis vehicles i 16 voluntaris.

El Servici d'Atenció d'Urgències Socials de l'Ajuntament ha estat en contacte amb els diferents albergs per a la recepció de les persones que s’hi han anat derivant. Així mateix, ha fet una crida personal a totes les persones sense llar perquè ocupen les places disponibles en estos albergs, sense que s'haja desbordat la demanda.

Finalment, s'ha detectat per part de l'Ajuntament, així com de totes les entitats participants, que la presència en els llocs habituals de pernoctació ha disminuït ostensiblement, a causa en gran part de la campanya d'informació realitzada en dies passats, així com a la reubicació voluntària de moltes de les persones en els diferents albergs o zones protegides del fred.

Arxivat a:

Destacats