La plaça de la Reina de València acull concerts de Nadal gratuïts

Aquesta és la programació dels concerts de Nadal de la plaça de la Reina de València

Guardar

Nadales a la plaça de l'Ajuntament de València
Nadales a la plaça de l'Ajuntament de València

La plaça de la Reina de València acull, la pròxima setmana, concerts de Nadal gratuïts on les nadales seran els principals protagonistes. En un entorn inigualable com és la plaça de la Reina, la màgia del Nadal inundarà l'ambient els dies 23 i 24 de desembre. Aquesta és la programació:

El primer concert en la plaça de la Reina de València serà el divendres, 23 de desembre, a les 20.00 hores, amb l'Escola de Tabal i Dolçaina Russafa-fa. Un dia després, el 24 de desembre, la nit de Nadal arrancarà a les 12.00 hores amb un concert de l'Orquestra de Pulso y Púa Nuestra Señora de Tejeda i la Coral AAACEMA. 

No obstant això, no seran els únics concerts de Nadal. I és que la pròxima cita amb les nadales serà el 27 de desembre en el saló de cristall de l'Ajuntament de València. El grup El Raval de Vila-real farà gaudir al públic assistent amb un recital de nadales tradicionals que començarà a les 18.00 hores.

A més, si t'acostes a gaudir d'algun d'aquests concerts de Nadal, també podràs gaudir de les llums nadalenques que envaeixen el centre de la ciutat. De fet, en la plaça de l'Ajuntament, podràs fer-te les millors fotos amb el gran arbre de Nadal, o passar una estona d'allò més entretinguda en la pista de patinatge sobre gel, en el carrusel o en el mercat d'artesania.

D'altra banda, la plaça de la Reina de València compta amb el tradicional mercat artesanal als peus de la Catedral; el pesebre a grandària real que, cada any, es converteix en un dels més visitats i, per descomptat, una il·luminació molt especial amb estructures il·luminades de colors que recorden als ametlers.

Gaudeix del Nadal a València, i no et perdes cap de les més de 300 activitats que ha organitzat l'Ajuntament de València per a aquestes dates tan assenyalades.

Arxivat a:

Destacats