Piroval proposa un gran espectacle de pirotècnia nocturn per al pròxim 19 de març

Els trets se situarien en diferents punts de València perquè poguera ser visible des de tota la ciutat

Guardar

Mascletà vertical a La Marina de València
Mascletà vertical a La Marina de València

L'associació de pirotècnies Piroval ha proposat a l'Ajuntament de València disparar un gran espectacle pirotècnic nocturn per a celebrar el dia de Sant Josep (19 de març). La idea que s'ha traslladat, i que ha tingut molt bon acolliment, consistiria a realitzar el tret des de diferents punts perquè poguera ser visible des de gran part de la ciutat, però que, a més, es retransmetera per televisió perquè la ciutadania poguera gaudir-ho des de les seues cases.

Amb aquesta proposta, el sector de la pirotècnia vol començar a reactivar-se després d'un any complicat marcat per la pandèmia. Així mateix, tenint en compte que Junta Central Fallera ja ha anunciat que està creant una programació online per a gaudir de les Falles de manera segura, aquest gran espectacle pirotècnic seria una bona manera de posar el fermall d'or.

El tret del 19 de març, en cas d'aprovar-se, es dispararia a partir de les deu de la nit.

Així mateix, Piroval ha anunciat que ha convocat una manifestació el pròxim 1 de març a la plaça de l'Ajuntament, coincidint amb el dia en què es dispararia la primera mascletà de les Falles de 2021. I és que, diuen, "el sector no ha rebut de moment cap ajuda".

Destacats