El Piromusical de la Gran Fira de València canvia d'ubicació

El Piromusical de la Gran Fira de València 2024 es dispararà el 20 de juliol en una nova ubicació

Guardar

Públic gaudint d'un espectacle piromusical a Sueca/Foto: Facebook de Piromusical Sueca
Públic gaudint d'un espectacle piromusical a Sueca/Foto: Facebook de Piromusical Sueca

Canvi d'ubicació per al Piromusical de la Gran Fira de València 2024. Es tracta d'un dels trets pirotècnics més esperats de la programació, que tindrà lloc el pròxim dia 20 de juliol, dins de la Gran Nit. No obstant això, i encara que este gran espectacle de pólvora sempre s'havia disparat en la Marina de València, enguany es trasllada a una nova ubicació: el pont de Montolivet.

Així, el Piromusical de la Gran Fira de València 2024 es dispararà en el pont de Montolivet el dissabte, 20 de juliol. L'hora d'inici seran les 00.30 hores i serà a càrrec de la pirotècnia Valenciana. Cal destacar que este espai permet tant una major visibilitat del tret, com una major proximitat del públic. D'esta manera, valencians i turistes podran gaudir molt millor d'este espectacle que combinarà la música amb el soroll dels petards i el color dels focs artificials.

Cal recordar que València ja va viure el passat dia 6 de juliol el primer piromusical de música electrònica de València. En esta ocasió, es va disparar en la plaça de l'Ajuntament de la mà de Caballer Fx. Amb el nom de Pirotechno, este espectacle va comptar amb 1.300 ordes de tret que es van sincronitzar amb la música de l'artista sonor Pablo Iglesias "Opio del Mono", creant efectes terrestres, aeris i sonors que van envair tota la plaça.

De moment, caldrà esperar per a conéixer com serà el Piromusical de la Gran Nit de València del pròxim dia 20 de juliol. El que sí que s'ha confirmat és que, en esta ocasió, s'ha apostat per traslladar-ho a una nova ubicació, en el pont de Montolivet de València.

Pròxims trets

La programació pirotècnica de la Gran Fira de València es completarà amb el tret de l'espectacle COSMOS de la pirotècnia Vulcano, que tindrà lloc el dissabte, 13 de juliol, a les 00.30 hores, també en el pont de Montolivet.

L'últim cap de setmana del mes de juliol, els dies 27 i 28 de juliol, València serà testimoni del Ball de Dracs i Dimonis en el qual participarà la pirotècnia Tamarit i els Dimonis de Massalfassar a les 23.59 hores; i el tret d'un castell de focs artificials de la mà de la pirotècnia Martí a les 23.00 hores. Tots dos espectacles pirotècnics se celebraran en la plaça de l'Ajuntament de València.

El regidor de Falles de l'Ajuntament de València, Santiago Ballester, ha assegurat que "des que vaig assumir el càrrec, vaig adquirir un compromís en ferm amb la pirotècnia. Totes les festivitats tenen el seu espectacle pirotècnic i la Gran Fira no pot ser menys. Durant el mes de juliol, els trets són habituals però ara adquirixen entitat pròpia i es veuen dignificats amb els focs de la Fira". Per a Ballester, "en esta Fira, tindrem propostes pirotècniques de diferent naturalesa, innovadores i buscant sempre l'aprovació del públic".

Arxivat a:

Destacats