Personatges icònics valencians ensenyen la nova Ordenança de Mobilitat

Arranca la nova campanya d'informació sobre la nova normativa de mobilitat

Guardar

Personatges icònics valencians ensenyen la nova Ordenança de Mobilitat

L'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de València continua donant a conéixer la nova Ordenança de Mobilitat de la ciutat. I aquesta vegada ho fa amb una divertida campanya que informarà, pels diferents canals de comunicació, els punts més destacats de la normativa. Aquest matí, el regidor Giuseppe Grezzi, al costat de les autores de la campanya -Laura Cuello i Alba Casanova de 'Fenómenas' - han presentat els detalls d'aquesta iniciativa.

grezziEs tracta d'onze vídeos "per a educar a la ciutadania, però de manera simpàtica", en la qual han utilitzat personatges icònics, com Chimo Bayo, amb els quals es pretén "cridar l'atenció i arribar a més gent", han explicat les artistes. Per a això, han dissenyat diferents vídeos de curta duració – 31 segons aproximadament – en els quals s'explica a la ciutadania aspectes importants de l'Ordenança de Mobilitat com que no es pot aparcar en les voreres o que pel carril EMT-Taxi només poden circular els vehicles autoritzats.

En aquest sentit, Grezzi ha explicat que "el respecte a la normativa fa que la convivència siga millor, més segura i més amable. Totes les normes estan per a complir-les, independentment del vehicle que utilitzem per a desplaçar-nos per la ciutat". Així, ha posat com a exemple que "si un vehicle privat circula pel carril de l'autobús, perjudica els usuaris d'aquest, ja que retarda el servei de transport públic".

La campanya, que no té una duració determinada, es difondrà per les diferents xarxes socials, per mitjans de comunicació, en la web i pel canal EMT TV, que "arriba a més de 330.000 usuaris".

Destacats