Les pedanies de València s'omplen d'activitats musicals i culturals gratuïtes aquest cap de setmana

La programació d'actes de 'Cultura a les Pedanies' inclou esdeveniments en El Perellonet, Faitanar, El Palmar o el parc de Sociòpolis

Guardar

Las pedanías de València se llenan de actividades musicales y culturales este fin de semana
Las pedanías de València se llenan de actividades musicales y culturales este fin de semana

El programa municipal 'Cultura a les Pedanies' finalitza aquest cap de setmana després d'haver portat cada dissabte i diumenge a les pedanies de la ciutat de València mig centenar d'activitats musicals, infantils i culturals. En concret, aquest cicle impulsat per la Regidoria de Cultura del consistori valencià ha convertit les pedanies, durant el mes de novembre, en escenaris de més de 50 activitats culturals d'accés lliure i gratuït.

Així, el fermall final d'aquesta iniciativa cultural ho posaran les veus femenines nacionals i també internacionals. El concert 'Pop Ladies', que se celebrarà el dissabte 2 de desembre, a les 19 hores, en el carrer Escotilla del Perellonet, posarà el fermall d'or a la setena edició de 'Cultura a les Pedanies'.

Al marge d'aquest concert, dirigit a un públic jove i adult, 'Cultura a les Pedanies' ha programat per als pròxims dies tres propostes per a les famílies. Dues d'elles es posaran en escena en Faitanar; concretament, en aquesta pedania de Poblats del Sud, començarà l'espectacle amb l'animació infantil "Canta i balla", dissenyada per a educar l'oïda i l'expressió corporal de xiquets i xiquetes amb cançons i balls adaptats.

Aquesta cita serà el divendres 1 de desembre, a les 17:30 hores, en el parc de Sociòpolis al costat del carrer Paz Azzati Cutanda, on també el dissabte 2, a les 12 hores, el públic infantil podrà gaudir de la companyia Titola Teatre i la seua obra 'Calcetín sin calceta', un espectacle de 'clown' familiar.

També en Poblats del Sud, en El Palmar, i dirigida per a la població de menor edat, el dissabte, a les 12,30 hores, es posarà en escena un espectacle de clown protagonitzat per Serendipio, que cuinarà, en l'esplanada d'enfront de la Trilladora de Tocaio, "la recepta de la felicitat".

Destacats