El Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís obrirà les seues portes per a viure la gran festa del futbol femení

L'entrada és gratuïta i la festa en viu comptarà amb animació, sortejos i moltes sorpreses més

Guardar

La Selecció Espanyola de Futbol Femení celebrant la seua victòria en semifinals del mundial davant Suècia (2-1)
La Selecció Espanyola de Futbol Femení celebrant la seua victòria en semifinals del mundial davant Suècia (2-1)

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha qualificat "d'històrica" la final del mundial en la qual la selecció espanyola de futbol femení es disputa el títol. En aquest sentit, Catalá ha afirmat que "València se'n va amb les xiques a la fi del món" i ha convidat a tota la ciutadania a assistir a la retransmissió en directe d'aquesta final "per a animar" a la selecció espanyola de futbol femení.

Així, l'alcaldessa ha informat que l'Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal obriran aquest diumenge les portes del Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís per a "viure la gran festa del futbol femení" i poder seguir en directe la històrica final del mundial de futbol femení.

L'obertura de portes tindrà lloc a les 11:00 hores del matí i l'accés, que es realitzarà a través de la porta 2, serà totalment gratuït.

La retransmissió en viu comptarà amb animació, comentaristes i el sorteig de dues samarretes signades per les jugadores de la selecció, així com diferents regals més.

Aquesta celebració té el suport i el suport de la Real Federació Espanyola de Futbol, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, el Valencia CF, el Llevant UD i el València Basket, entre altres clubs esportius. A més, disposa de la pertinent autorització d'RTVE.

Destacats