Patraix llança una campanya per a promoure el moviment veïnal

Guardar

WhatsApp Image 2020-04-03 at 13.32.31
WhatsApp Image 2020-04-03 at 13.32.31

L'Associació Veïnal de Patraix ha llançat una campanya amb l'objectiu de promoure la participació ciutadana i el moviment veïnal. Sota el lema 'Enamora't de Patraix', l'associació busca que més veïns i veïnes s'impliquen en el barri, i més encara en aquests moments complicats de pandèmia on és tan important que "ningú es quede arrere". D'aquesta manera, s'estan repartint díptics en totes les bústies del barri per a aconseguir que més persones s'unisquen a l'associació veïnal. El missatge que el president Toni Pla ha volgut llançar resa així:

"Amb aquest títol volem impulsar la recuperació després del confinament domiciliari per a donar suport a un Patraix fort i cohesionat. Vaja per davant, el nostre suport als qui pitjor l'han passat, alscomerços del barri, als col·lectius/associacions, per a junts, eixir d'aquesta difícil situació tan bé com siga possible. Un barri cohesionat basat en la solidaritat, en la defensa del bé comú aplicant mesures de seguretat, distància, mascareta, llavat de mans entre altres maneres de viure que aquesta situació imposa, és un barri amb valors perquè ningú es quede arrere.

Hui, hem de plantejar-nos el present i futur del dia a dia a nivell personal, però també a nivell social on és més necessari posar més força per a la recuperació del bé comú, encara que hàgem de sacrificar poder celebrar festes al costat de famílies, amics pensant més que en el jo, en nosaltres.

Hem passat un any molt dur, un 2020 que era una mica més per a Patraix, era l'any del 150 Aniversari de l'annexió a València i aquesta commemoració va quedar posposada la majoria d'actes per a aquest any 2021 convertint l'any 150+1 Aniversari de l'annexió a València. Cal agrair a molts veïns compromesos, col·laboradors, comerços, empreses i administracions, l'esforç i suport per passar pàgina a aquesta part de la història que ens ha tocat viure.

No hi ha major força que siga capaç de superar aquesta greu situació que la seguretat i la responsabilitat individual, mirant el bé comú per a eixir junts d'aquesta situació i la que afrontarem tots junts sense deixar ningú arrere. A totes eixes persones, gràcies en nom d'aquesta associació ciutadana a la qual us convidem a participar de manera activa fent un pas pel nostre barri i pel bé comú.

Parlem que junts podrem passar aquests moments més difícils perquè ningú es quede arrere Però hem d'impulsar la "col·laboració entre persones, entre col·lectius socials per a teixir suports i treballar perquè aquesta crisi social i econòmica tinga menys impacte i en Patraix puguem continuar caminant cap a un barri amb moltes possibilitats. Possibilitats de continuar difonent la nostra història, des dels nostres orígens romans fins al que està per escriure i que és necessari comptar amb tots.

Possibilitats d'acabar de rehabilitar el nostre centre històric, de ser un lloc de trobada amb el nostre passat, vivint el present amb rumb al futur. Possibilitats d'una millor educació, d'una sanitat tan necessària de millorar més en aquests moments, per un barri, amb les seues dotacions de qualitat i a l'abast de tots.

Però per a tot això, és necessari estar forts com a barri, com a associació i ara més que mai ens necessitem. Si no eres soci, no esperes més. Hui és necessària la teua aportació de viure la vida i el barri activament".

Arxivat a:

Destacats