Patraix es bolca a favor de la igualtat aquest cap de setmana

L’Associació Veïnal de Patraix organitzarà activitats obertes des del matí a la nit del dissabte

Guardar

patraix
patraix

La lluita per la igualtat es fa més visible que mai el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, però sens dubte es tracta d'un camí que recórrer en el dia a dia de les persones. Els veïns i veïnes del barri de Patraix el tenen clar, per això aquest dissabte celebren 'Patraix per la Igualtat', una jornada amb diverses activitats per a reflexionar sobre la seua importància.

Així, d'11 a 21 hores, hi haurà dues exposicions obertes. D'una banda, Dons de Xirivella en Acció exposarà 'Marea de frases' en la seu de l'Associació Veïnal de Patraix, que es troba en la plaça de Patraix, on d'altra banda el públic podrà gaudir de la mostra 'Dibuixos que ciuden', amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de València.

D'altra banda, d'11 a 14 hores, els xicotets i xicotetes de fins a 10 anys participaran en el Gran Joc de la Igualtat, a càrrec del Centre Municipal de Joventut de Patraix i amb la col·laboració de ACCEM. Al mateix temps, es projectaran diversos curts del projecte Curtmetratges per la Igualtat. En concret, Recursos humanos (Joan Álvarez Lladós), Un pan debajo del brazo (Estela Perdomo i Tomás Studer), Subir y Bajar (David Planell), Escúchame (Mabel Lozano), Etiquetas (Naroa Martínez), Mujeres Camino (Concepción Olid), Pioneras (Adrián Caamaño), Jo nunca tuve la culpa de la lluvia (Rosa Izquierdo) i Libra (Carlota Coronado).

Aquests no seran els únics curts que es projecten, ja que a més dels de Curtmetratges per la Igualtat, a les 12 hores es podrà veure Campeonas sin límites (Paqui Méndez), que ha sigut seleccionat en diversos festivals nacionals i internacionals. Mitja hora més tard, serà el torn de Pieles (María Muñoz Varo), que s'ha vist en el festival internacional Plural+ i en la Caserna Oficial de l'ONU a Nova York.

A la vesprada, de 18 a 20 hores, se celebrarà la presentació del llibre Microrelats per la Igualtat, amb la participació de les autores i autors a càrrec del Grup Debat Igualtat Alzira i amb la col·laboració del Centre de Formació Enric Valor. Finalment, de 20 a 21 hores, les integrants de Dons de Xirivella en Acció s'encarregaran de tancar aquesta jornada.

Aquestes activitats són obertes per a tothom i, segons l'organització de l'Associació Veïnal de Patraix, col·laboren l'Ajuntament de València, la Xarxa Joventut València, ACCEM, el Centre de Formació Enric Valor, el Grup Debat Igualtat Alzira i Dones de Xirivella en Acció.

Arxivat a:

Destacats