Patraix celebrarà el seu tradicional Nadal Solidari amb totes les mesures de seguretat

Descobreix tota la programació del Nadal de Patraix en la qual tampoc faltarà la celebració de la Nit de cap d'any

Guardar

Nit de Cap d'Any a Patraix abans de la pandèmia
Nit de Cap d'Any a Patraix abans de la pandèmia

El Nadal Solidari de Patraix torna, un any més, i complint amb totes les mesures sanitàries i de seguretat. D'aquesta manera, han preparat una programació diferent, però que manté viva la il·lusió i, sobretot, l'esperit solidari i de fer barri que sempre caracteritza a l'Associació Veïnal de Patraix.

Programació Nadal Patraix 2020

9 de desembre

Inauguració de l'exposició Concurs de Dibuix Infantil. El guanyador es convertirà en la Postal de Felicitació de Nadal. Es podrà visitar de manera il·limitada i per la web.

10 de desembre

Instal·lació de la bústia per a la recollida de cartes per al Pare Noel en la seu de l'Associació.

20 de desembre

A les 9.30 hores, recepció de tots els veïns i veïnes que vulguen intercanviar objectes, roba, antiguitats... Per a participar, fins al 18 de desembre, caldrà inscriure's.

22 i 23 de desembre

Recollida d'aliments no peribles i d'higiene en l'Associació per a depositar-ho en la cistella solidària i qui ho necessita puga recollir-ho.

23 de desembre

Visita del Pare Noel a les 18.30 hores. Anirà acompanyat de la Banda de Cornetes i Tambors Gar. Es prega no acudir a la plaça, sinó saludar al Pare Noel des dels balcons.

Patraix sí que celebrarà la Nit de cap d'any

L'associació veïnal Patraix ha decidit que sí que celebrarà la Nit de cap d'any de manera participativa, però diferent en el comiat d'aquest 2020 tan difícil on se celebrava el 150 aniversari de l'annexió a la ciutat de València.

Durant 25 anys, Patraix celebra aquest moment tan especial. Per això, explica Toni Pla, president de l'associació veïnal, "la nostra intenció és fer una nit diferent, una Nit de cap d'any emotiva iparticipativa però guardant les normes de seguretat per a parar la pandèmia. Sense la calor de la foguera, ni l'alegria de la música, però si amb l'esperit de viure el comiat d'aquest any difícil i donar la benvinguda a un any que comença amb dificultats, desitjant que vaja millorant la situació dia a dia". Així, la proposta és la següent:

- A les 23.30 h. Connexió des de la plaça de Patraix pel compte de Facebook de l'associació on es retransmetrà un especial amb entrevistes en directe des del campanar.

- A les 23.59 h. Eixida als balcons per a acomiadar l'any. Es prega un minut de silenci per a acomiadar i recordar a les persones que s'han quedat arrere. Després de les campanades, un minut d'aplaudiments per a totes les persones que han estat i estan lluitant contra el virus. S'acompanyarà amb el tret de focs artificials des de diferents llocs de Patraix.

Concurs de decoració nadalenca de balcons

Patraix convoca aquest primer concurs de decoració nadalenca. Per a participar, és necessari inscriure's emplenant el formulari disponible a la web. El termini màxim serà el 24 de desembre. D'aquesta manera, els dies 26 i 27 de desembre, el jurat passarà pels balcons per a triar al millor. La decisió del jurat es coneixerà el 28 de desembre.

Els premis seran 150 € i 100 € per al primer i segon classificat per a gastar als comerços de Patraix. Per a canviar el premi, es triarà una o diverses botigues del barri, es triaran els productes a comprar i l'associació els pagarà per tu.

Encara que aquest Nadal serà diferent amb totes les restriccions, la il·lusió continuarà viva a Patraix.

Arxivat a:

Destacats