Participa en la creació de la primera Falla Immaterial de la història

El dia 19 de març, els usuaris viuran una cremà diferent gràcies a aquesta iniciativa

Guardar

falla-inmaterial
falla-inmaterial

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha volgut rendir el seu particular homenatge a les Falles 2017, amb la creació de la primera Falla Immaterial de la història. Els pensaments, les sensacions i les emoticones més utilitzades pels usuaris seran els que formaran part d'aquesta Falla Immaterial.

Per a participar tan sols hauràs d'accedir a la pàgina web fallainmaterial.com, o a través dels perfils de Twitter i Facebook (@fallainmaterial), i començar a interactuar enviant els teus missatges. Així mateix, també s'han instal·lat dos suports físics en el Museu Faller i en el Centre Cultural La Nau.

L'objectiu d'aquest projecte és crear quatre falles: La 'Falla Gran', que reflectirà totes les paraules recopilades fins al pròxim 19 de març, la 'Falla Efímera', que s'anirà construint dia a dia amb el més comentat de les últimes hores, la 'Falla Infantil', que es formarà amb les emoticones més utilitzades i, finalment, la 'Falla en Valencià', que mostrarà com s'estan vivint les Falles en valencià.

Amb aquestes Falles Immaterials no solament es pretén escoltar a la gent i mostrar els temes més candents sobre les Falles, sinó també que els valencians puguem viure, de primera mà, una plantà continua. En aquest sentit, tots els usuaris podran descarregar-se les diferents falles quan els agrade la seua forma. En fer-ho, es quedarà registrat el lloc en el qual s'ha descarregat, i apareixerà un mapa interactiu amb totes les falles que els participants han plantat.

La iniciativa de la 'Falla Immaterial' comptarà també amb un 'Ninot Indultat', que serà per a l'emoticona, i per a la paraula que quede en cinqué lloc en la 'Falla Gran' i la 'Falla Infantil'.

Finalment, el 19 de març, dia de la Cremà, tots els monuments fallers prendran la seua forma definitiva, i els valencians podran descarregar-se i imprimir aquestes falles, amb l'objectiu de cremar-les lliurement i de forma responsable.

Però açò no acaba ací, ja que el mateix dia, un foc virtual, que es podrà veure des de la web i els perfils socials, convertirà en cendres aquestes falles creades per tots els valencians. Una iniciativa que permetrà viure les Falles d'una forma diferent.

Destacats