Parcs, jardins i cementeris tancats a València per la pluja

Guardar

Vista aèria del Parc Central de València
Vista aèria del Parc Central de València

Els parcs, jardins i cementeris de la ciutat de València romandran hui tancats davant l'alerta taronja decretada per Aemet (Agència Estatal de Meteorologia d'Espanya), que ha anunciat pluges intenses i tempestes amb granís a la capital del Túria. Ho ha comunicat hui de matí el vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, "amb l'objectiu de preveure incidents".

Amb aquest pronòstic meteorològic, el vicealcalde ha alertat la ciutadania "perquè evite passejar per zones arbrades o jardins sense tanca, i extreme la precaució en transitar pels carrers que tinguen arbratge", i també ha volgut enviar un missatge de "tranquil·litat a tota la població perquè l'Ajuntament està preparat per a afrontar una situació climatològica adversa".

Amb caràcter preventiu, tant el Servici Municipal de Jardineria Sostenible i renaturalització de la Ciutat com l'Organisme Autònom de Parcs i Jardins i el Servici de Cementeris han decidit el tancament de totes aquelles instal·lacions que es puguen veure amenaçades per l'acció del temporal.

Els servicis funeraris no estan subjectes al tancament

D'altra banda, el regidor de Cementeris, Alejandro Ramon, ha anunciat que els camps sants de València hui estan tancats davant la situació meteorològica, i ha determinat que l'evolució de les pluges determinarà si s'obrin o no al públic les pròximes hores. Amb tot, els servicis funeraris no estan subjectes a aquest tancament.

Destacats