Parc Central adjudica parcel·les de Maestro Sosa-Sant Vicent Màrtir per 10,7 milions d'euros

Guardar

parque_central
parque_central

La Societat València Parc Central ha adjudicat diverses parcel·les situades entorn dels carrers Maestro Sosa i Sant Vicent Màrtir per 10,7 milions d'euros, mentre que ha declarat deserta la licitació d'altres dues situades en l'avinguda Peris i Valero escaira amb el carrer Juan Ramón Jiménez al no haver-se presentat cap oferta de compra, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

Aquests terrenys van eixir a subhasta pública el passat 8 d'abril. Les finques que han sigut adjudicades en Maestro Sosa-Sant Vicent Màrtir són les 6.2, 6.3 i 6.4 de la parcel·la 6 amb una superfície de 3.507,96 metres quadrats i una edificabilitat de 14.713,31 metres quadrat sostre. Els sòls han sigut adjudicats a la participació conjunta de les empreses Planificació Residencial i Gestió SAU i Cuatre Carreres Plaza Cooperativa d'Habitatges per 10.750.505,01 euros.

Pel que fa a les finques P.9.2 i P.9.3 en l'avinguda Peris i Valero escaira amb Juan Ramón Jiménez, la Comissió Executiva de València Parc Central Alta Velocitat 2003 SA ha declarat deserta la licitació al no haver-se presentat cap oferta de compra. Aquestes parcel·les tenen una superfície de 953,52 metres i una edificabilitat de 8.571,27 metres quadrat sostre.

Amb aquesta declaració, i de conformitat amb l'article 137.4.d de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del Patrimoni de les Administracions Públiques, s'obri un període de venda directa fins al pròxim 15 de gener de 2020, seguint les mateixes prescripcions del plec de licitació, ha indicat la societat, que ha precisat que les condicions de venda no poden ser inferiors a les ja anunciades. El preu d'eixida és de 5.812.300 euros.

Sobre el nombre d'habitatges que es podrien construir en aquests sòls, la societat ha comentat que es tracta d'una decisió del promotor-constructor conforme al planejament i les normes urbanístiques municipals. Referent a això, ha apuntat que segons els metres quadrats que vulga destinar a cada habitatge la xifra pot ser l'una o l'altra i ha matisat que València Parc Central només embene el sòl, no promou ni construeix habitatges.

Destacats