Pantalla gegant a la Plaça de l'Ajuntament per a la Copa del Rei

Guardar

futbol
futbol

L'Ajuntament instal·larà dissabte que ve una pantalla gegant a la plaça de l'Ajuntament des de la qual es podrà veure el partit de la final de la Copa d'Espanya de Futbol Trofeu de Sa Majestat el Rei, que enfrontarà el València CF i el FC Barcelona. Seguidors i seguidores de l'equip valencià, i totes les persones que ho desitgen, podran gaudir de la trobada esportiva en directe i en companyia d'altres aficionats, en un dispositiu especial que s'ha dissenyat en coordinació amb el club.

El València CF disputarà el títol contra el FC Barcelona, en un partit que se celebrarà a l'estadi Benito Villamarín de Sevilla, seu del Real Betis Balompié, a partir de les 21.00 hores del dissabte 25. Totes les persones que ho desitgen podran gaudir de l'enfrontament entre tots dos equips des de la plaça de l'Ajuntament, on s'instal·larà una gran pantalla de 6 x 4 metres de superfície. L'Ajuntament ha organitzat aquest dispositiu especial en coordinació amb el Valencia CF, que també instal·larà una pantalla gegant al Jardí del Túria.

Dissabte de matí començaran les labors d'instal·lació de la pantalla, així com dels equips de so i cablejat i el muntatge de la infraestructura necessària per a la transmissió. Es tracta d'una iniciativa similar a la que s'ha fet en altres ocasions, com l'any 2008, quan també va disputar el Valencia CF la final de la Copa del Rei, que finalment guanyà. Així mateix, la Policia Local establirà un dispositiu especial per a garantir que aquesta convocatòria es desenvolupe amb normalitat. A més, l'Ajuntament habilitarà sanitaris portàtils, així com servici d'assistència mèdica i equipament d'ambulàncies.

L'alcalde acudirà dissabte a Sevilla per portar al club el caliu de la ciutat de València. Si el València CF es proclama campió, aquesta serà la huitena Copa d'Espanya que adornarà les prestatgeries de trofeus del club, un any en que l'equip celebra el centenari de la seua fundació. Els set títols anteriors daten dels anys 1941, 1949, 1954, 1967, 1979, 1999 i 2008. En altres deu ocasions s'ha alçat amb el títol de subcampió.

Arxivat a:

Destacats