Pallassos en la naturalesa: Payasospital llança el seu calendari solidari 2020 en hospitals i col·legis

Guardar

payasos
payasos

Els col·legis i hospitals valencians es comprometen de nou amb Payasospital i la seua labor amb els xicotets hospitalitzats. Per sisé any consecutiu, l'ONG valenciana demana ajuda als centres sanitaris on col·labora i fa una crida als col·legis perquè s'unisquen a la campanya de recollida de donatius amb el seu calendari solidari.

Amb motiu de l'Any Internacional de la Naturalesa Saludable, l'edició 2020 està il·lustrada amb el reportatge fotogràfic 'Natura', on les seues divertides imatges mostren a aquests "peculiars doctors" gaudint de la naturalesa: pujats a un arbre, en el camp, a la muntanya o en la mar, detalla l'organització en un comunicat.

Per a la seua distribució, usuaris i personal dels huit hospitals valencians on està present l'ONG i els centres escolars solidaris (a través dels seus AMPAs i docents) s'impliquen "de manera activa" en la recollida dels tres euros per cada calendari.

En el cas dels centres sanitaris, els propis artistes i voluntaris s'encarreguen de distribuir-lo. Els col·legis que decidisquen sumar-se a la campanya han de sol·licitar-ho per correu electrònic ('ana.ramos@payasospital.org') entre octubre i desembre.

Per a Payasospital, té "molt valor" el suport de la comunitat escolar. Per això, els col·legis que demanen més de 200 calendaris són recompensats amb una actuació dels pallassos, ha destacat el director artístic i fundador, Sergio Claramunt.

De fet, l'actuació en col·legis suposa el 45% de la recaptació del calendari solidari, mentre que la dels hospitals i altres punts de distribució suma quasi la resta. Un altre punt l'aporta el Corte Inglés, que s'implica en la iniciativa a partir de novembre venent els calendaris en tots els seus centres valencians.

PRESENTACIÓ A FINAL DE MES

El disseny i impressió del calendari solidari de Payasospital es presentarà oficialment dimarts que ve 29 d'octubre. Compta amb la col·laboració de la prestigiosa fotògrafa valenciana Fátima Rierol i de Ramón Mascarós en el 'making of'.

La producció, distribució i venda del calendari compta amb la col·laboració de diverses empreses, que amb les seues aportacions o serveis ho fan possible: Indústries Alegre, Saggas, El Corte Inglés, Cartonatges La Plana, Aplikados i Gràfiques Taronger.

Destacats