El Palau de la Música convoca borses de treball de contrabaix, clavecí i orgue per a l’Orquestra de València

El termini de presentació d’instàncies conclou el 22 de desembre

Guardar

Orquestra de València
Orquestra de València

El Palau de la Música ha convocat i ja estan publicades tres noves borses de treball per a l’Orquestra de València, en concret per als instruments de contrabaix, clavecí i orgue, la presentació d’instàncies dels quals conclourà el 22 de desembre d’enguany. Tota la informació per a accedir a estes borses pot ser consultada en www.palauvalencia.com, en l’apartat d’Ocupació Pública. 

Així ho ha anunciat la presidenta del Palau, Gloria Tello, que ha incidit en el fet que “estem revertint en els últims set anys les vacants que patia l’Orquestra de València, perquè la considerem el nostre principal referent i volem garantir que gaudisca d’una plantilla òptima”.  

En este sentit, Tello ha recordat que al llarg d’este 2022 s’han incorporat dos violinistes; que s’han ocupat borses de trompa, trompeta i viola;  que estan pendents de la prova les borses de bombardí, tuba, saxofon i piano-celesta, i que s'ha contractat tres professors, de trompa, trompeta i trombó, de manera interina.

Per part seua, el director del Palau, Vicent Ros, ha destacat que seguix a bon ritme el procés d’ocupació pública de l'Orquestra de València, que ja compta amb una plantilla de 86 membres, i que “cal valorar este fet, ja que poques formacions simfòniques espanyoles disposen d’eixe nombre de professores i professors en les seues plantilles”.

Arxivat a:

Destacats