L'Oceanogràfic amplia el seu horari durant la Setmana Santa

El major aquari d'Europa adaptarà les seues activitats a l'alta demanda de visitants d'aquests dies

Guardar

Una dona passeja per l'interior de l'Oceanogràfic. Imatge de www.oceanografic.org
Una dona passeja per l'interior de l'Oceanogràfic. Imatge de www.oceanografic.org

Amb motiu de la Setmana Santa les diferents instal·lacions que conformen la Ciutat de les Arts i les Ciències de València han ampliat el seu horari així com les activitats que ofereixen habitualment. Exemple d'això és l'Oceanogràfic, el major aquari d'Europa, que s'adapta per a oferir una experiència completa als milers de visitants que s'esperen durant aquests dies.

Concretament, aquest espai, un dels més visitats de València, tindrà un horari de 10.00 a 22.00 hores el divendres 7 d'abril i el dissabte 8 d'abril mentre que el diumenge 9 d'abril i el dilluns 10 d'abril estarà obert de 10.00 a 20.00 hores.

A més, l'Oceanogràfic ha preparat emocionants experiències per a aquesta Setmana Santa en les quals conéixer de prop les tortugues i poder viure '200 milions d'anys en un dia'. Entre el seu gran ventall d'activitats també destaca el 'Backstage Tour'; una oportunitat única en la qual descobrir els secrets del major aquari d'Europa i conéixer la labor que es duu a terme per a garantir el benestar de tots els animals que habiten en ell.

Amb 'La Mar a les teues mans', el visitant podrà acostar-se a la biodiversitat de la mar Mediterrània i les seues espècies més emblemàtiques, a més d'accedir a l'Àrea de Recuperació i Conservació d'Animals de la Mar (ARCA) on es recuperen les tortugues marines que ingressen gràcies a la col·laboració dels pescadors i que, quan es recuperen, tornen de nou a la mar.

I el Cinema en quatre dimensions, en el qual poder experimentar la sensació de baixar al fons dels oceans a través de les pel·lícules 'L'Odissea de la tortuga', '20.000 llegües de viatge submarí' i el documental 'Sharks' de la BBC.

El circuit Backstage Tour, la visita a l'ARCA de la Mar -l'Àrea de Recuperació d'Animals de la Mar- i l'experiència La mar a les teues mans es duran a terme en rondes constants de matí i vesprada i en hores que s'indicaran amb precisió en el punt d'informació de l'Edifici d'Accessos i en la pàgina web oficial de l'Oceanogràfic; igual que els horaris de les presentacions de dofins, des de les 11.15 a les 20.00 hores.

Destacats