Obert el termini de presentació de candidatures per als VII ‘VLC Startup Awards’, que premien amb 55.000 euros el talent local

Les candidatures podran presentar-se fins al 7 d'octubre en la pàgina web vlcstartupawards.com

Guardar

Premiats VLC Startup Awards 2021
Premiats VLC Startup Awards 2021

Hui, 1 de setembre s'ha obert el termini de presentació de candidatures per a startups en la setena edició dels Premis VLC Startup Awards, uns guardons impulsats per València Activa per a reconéixer el talent local i premiar l'esforç realitzat per les persones i entitats emprenedores de la ciutat de València.

El regidor Borja Sajuán, responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, ha convidat a les startups i persones emprenedores a presentar-se als VLC Startup Awards i ha indicat que "amb aquesta nova edició reiterem el nostre compromís amb l'ecosistema emprenedor i el nostre talent local i les xifres, així ho mostren. En l'edició de 2019 destinem 10.000 euros, una xifra que quintupliquem en 2020 i que ara situem en 55.000 euros".

S'estableixen quatre categories: una categoria general a Millor Startup 2022, que inclou una dotació econòmica de 12.000 euros; una categoria especial Millor Startup Seed 2022, amb una dotació econòmica de 5.000 euros i una categoria especial Millor Persona Emprenedora 2022, que compta amb una dotació de 5.000 euros per al guanyador o guanyadora.

A més s'estableixen 11 guardons dotats amb 3.000 euros, per a categories sectorials 2022 dels següents sectors: Software; Health, Wellbeing, Medtech o Sportstech; Industry 4.0, Logistic o Mobility; Cleantech, Energy, Sustainability o Impact; Gaming, Entertainment o eSports; Traveltech o Tourism; Fashion, Textile o Design; Ad-vertising, Marketing, Media o Content; Foodtech o Agrotech; Fintech, Insurtech o Legal-tech; y Triple Impact.

"Els VLC Statup Awards són un exemple de suport de l'administració al talent local, perquè atraure-ho, però sobretot, retenir-ho, és fonamental per a aconseguir este repte col·lectiu i compartit que ha de ser convertir la ciutat en un hub tecnològic i d'innovació de referència al Mediterrani", ha defensat el regidor Borja Sanjuan.

Requisits i terminis de les sol·licituds

Amb caràcter general, els projectes que es presenten han d'estar constituïts com a empresa, tindre personalitat jurídica i haver iniciat la seua activitat a partir de l'1 de gener de 2017, encara que per a la categoria seed hauran d'haver començat la seua activitat a partir de l'1 de gener de 2020.

Així mateix, en el cas de la categoria general, les startups aspirants hauran de tindre domicili fiscal o seu a la ciutat de València i les que opten a la categoria especial i sectorials hauran de tindre domicili fiscal o seu a la ciutat de València o la seua àrea metropolitana.

Les candidatures als VLC Startup Awards podran presentar-se des de l'1 de setembre fins al 7 d'octubre a través d'un formulari que es podrà trobar en la pàgina web vlcstartupawards.com.

Arxivat a:

Destacats