Obert el termini per a sol·licitar el xec escolar

Fins al 14 de maig, amb un pressupost que s'ha incrementat un 11%

Guardar

escuela-navidad
escuela-navidad

Una vegada publicada la convocatòria d'ajudes Xec Escolar en el Butlletí Oficial de la Província, BOP, ja està obert el termini de presentació de sol·licituds durant 20 dies. Les famílies poden demanar ser beneficiàries d'aquestes aportacions econòmiques, que estan dirigides a contribuir a les despeses d'ensenyament dels menors de 6 anys empadronats al municipi de València. El pressupost per a enguany s'ha incrementat en un 11%, i suma 3.325.000 euros.

La regidora d'Educació i Acció Cultural, María Oliver, ha subratllat que des de l'Ajuntament "seguim treballant amb la prioritat de facilitar l'accés a l'educació infantil de les famílies que més ho necessiten; per això, aquest equip de govern ha decidit incrementar la partida dedicada al Xec Escolar, entre altres mesures". De fet, les sol·licituds d'aquestes ajudes s'han incrementat notablement des de l'any 2015, amb l'actual equip de govern: han augmentat en quasi el 25%, en passar de 5.993 a 7.442.

Oliver ha destacat que, com a novetat d'enguany, "es podrà sol·licitar la subvenció amb la presentació del passaport, per tal de facilitar l'accés a les famílies migrants, una iniciativa emmarcada en la línia de polítiques dirigides a fer de València una 'Ciutat Refugi'".

Les sol·licituds han de ser presentades en instància de model normalitzat, que està accessible a la pàgina web de l'Ajuntament de València (www.valencia.es), en els registres municipals o en qualsevol dels llocs previstos en la Llei del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Després de la baremació de les sol·licituds efectuada per la comissió tècnica de treball, s'exposaran al públic els llistats provisionals d'admesos amb documentació completa, així com els exclosos per falta de documentació o d'altres causes, perquè els interessats puguen esmenar la falta o presentar les al·legacions que estimen oportunes.

Arxivat a:

Destacats