Obert el termini d'admissió de les escoles infantils municipals

Guardar

aulas_gva
aulas_gva

L'Ajuntament ha obert el procés de presentació de sol·licituds d'admissió de les Escoles Infantils de València. Les famílies interessades han de presentar la sol·licitud abans del pròxim dimecres 17 d'abril, a través del model oficial que estarà a disposició en els mateixos centres educatius.

El termini per a sol·licitar plaça en les quatre escoles infantils municipals de gestió directa està obert des de hui fins el dimecres 17 d'abril. La publicació de les llistes provisionals es realitzarà el 7 de maig, obrint-se un procés per a presentar reclamacions de dos dies. Les llistes definitives d'inscrits es publicaran el 14 de maig, sent el termini per a formalitzar la matrícula de sis dies, des del 15 al 21 de maig.

Les sol·licituds hauran de presentar-se als mateixos centres educatius, a través del model oficial disponible en cada escola. «El nostre plantejament, mitjançant la municipalització de les escoles infantils, sempre ha sigut aconseguir una reducció del cost que suposa per a les famílies, facilitant l'accés a tota la gent que el requerisca, caminant cap a la universalització de l'educació per a edats de 0 a 3 anys», ha expressat la regidora d'Educació, María Oliver.

Enguany s'amplia el temps educatiu amb l'Escola Matinera, arrancant a les 8.00 hores, així com servicis escolars especials per Nadal, la setmana de Pasqua, l'escola d'estiu i Falles. «Hem fet un esforç incrementant el personal especialitzat per a millorar el servici i l'horari d'obertura dels centres. Les escoles infantils municipals milloren així les seues prestacions», ha explicat Oliver.

Per a sol·licitar plaça a les Escoles Infantils de gestió indirecta el termini de presentació de sol·licituds acaba el mateix dia, el 17 d'abril. No obstant això, la publicació de la llista provisional d'admesos serà el 30 d'abril, així com el termini per a presentar reclamacions es prolongarà des del mateix 30 d'abril al 2 de maig. La publicació de les llistes de les admissions definitives serà en el mateix centre el 8 de maig. El termini per a la formalització de la matrícula serà del 9 al 15 de maig.

CRITERIS DE BAREMACIÓ

Els criteris i la puntuació per a la baremació de sol·licituds inclouen diferents aspectes com l'existència de familiars matriculats en el centre, pares i mares que treballen en les escoles, així com la proximitat del domicili familiar i professional, la renda, la condició de família nombrosa, discapacitat o família monoparental.

Arxivat a:

Destacats