Nova zona d'oci per a gossos a Castellar-l'Oliveral

Guardar

Zona- perros- Castellar
Zona- perros- Castellar

El procediment per contractar l'empresa que executarà la nova zona de socialització per a gossos, que l'Ajuntament ha planificat en els carrers Ador i Figuereta del Poble de Castellar-l'Oliveral, ja està obert, tal com ha informat hui regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

La licitació d'aquest nou espai compta amb un pressupost de 59.636,50 euros i un termini d'execució de l'obra de 60 dies. Aquest espai per a gossos tindrà 648 metres quadrats, inclourà un camí d'accés de dos metres d'ample, fet amb formigó imprés, des de la calçada del carrer Ador, que acabarà en una plataforma de formigó imprés de 24 metres quadrats que facilitarà l'accés a les persones amb mobilitat reduïda, la resta de la superfície serà de terra de morter.

La zona canina anirà delimitada per tanca, i per evitar olors i humitejar la terra, s'instal·larà una xarxa d'aspersors amb programador horari. També està previst instal·lar una font, cinc bancs de fusta, dues papereres amb dispensador de bosses, una placa amb les normes d'ús de la zona canina, cinc pals perquè els gossos orinen i cinc arbres per dotar d'ombra amb nous escocells i tanca protegir-los de les miccions dels gossos.

La regidora Pilar Soriano ha dit que «per a l'Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, també en matèria de Parcs i Jardins. Aquesta intervenció millorarà i dignificarà aquest espai de Castellar-l'Oliveral».

Destacats