Nova promoció en Malilla amb un edifici de 47 habitatges

Guardar

vivienda-malilla
vivienda-malilla

Hàbitat Immobiliària ha iniciat la comercialització d'un nou projecte a València. Es tracta d'una promoció denominada Hàbitat Bulevard Malilla, situada en aquest barri Malilla, que preveu un edifici de catorze altures amb 47 habitatges.

L'immoble es situarà al carrer Polític Vicent Marco Miranda de Malilla, "una de les zones de major creixement de la ciutat, on la promotora ja compta amb altres dues promocions", recorda la mercantil a través d'un comunicat.

La promoció consta d'un edifici de catorze altures, amb 47 habitatges d'un i quatre dormitoris, a més de zones comunes, piscina i aparcament de bicicletes.

Hàbitat Bulevard Malilla ha sigut dissenyat per l'estudi valencià d'arquitectes Aicequip. La promoció es troba pròxima a l'Hospital La Fe, el més gran de València, i al Parc de Malilla, el segon pulmó verd de la ciutat. També destaca la seua proximitat a centres d'ensenyament, restaurants i supermercats. La promoció està comunicada amb les principals vies al sud de la ciutat com la V-15 i la V-31 que connecten amb l'A-7 direcció Alacant, i prop de diverses parades d'autobusos municipals, destaca l'empresa.

D'aquesta manera, Hàbitat Immobiliària reforça la seua presència a la Comunitat Valenciana, on comercialitza 600 habitatges en huit promocions. Així, aquesta operació, s'emmarca en el pla estratègic i de negoci que la companyia, presidida per Juan María Nin i dirigida per José Carlos Saz, està duent a terme i que, en l'actualitat, suposa el desenvolupament de més de 43 promocions i 3.800 habitatges en tot l'àmbit nacional.

Arxivat a:

Destacats