Nous avanços en la construcció del Col·legi 103

L’Ajuntament de València ha signat la llicència d’obres per al nou centre escolar

Guardar

colegio103
colegio103

La construcció del necessari Col·legi 103 cada vegada està més a prop de convertir-se en una realitat. Des que l'any 2009, l'anterior govern valencià decidira construir íntegrament en barracons aquest centre escolar, per la necessitat d'escolaritzar a tots els xiquets de la zona, el Col·legi 103 continua estant en unes condicions que no són aptes per al correcte funcionament de les classes.

Prova d'açò va ser la col·locació d'una coberta addicional, que la Conselleria d'Educació es va veure en l'obligació de dur a terme, fa uns mesos, per les inundacions que van provocar les fortes pluges.

No obstant això, fa tan sols uns dies, l'Ajuntament de València va signar la llicència d'obres per a aprovar la construcció del Col·legi 103. I és que eren necessaris els permisos que faltaven de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), en estar planificada la construcció del nou col·legi al costat de l'eixida del tren, per a donar llum verda al projecte.

Amb aquest nou pas, la Conselleria d'Educació ja té tota la documentació necessària per a traure a licitació la construcció de l'esperat centre escolar. Una vegada publicat, seran les empreses interessades les que tindran enviar les seues ofertes.

I encara que no s'han anunciat terminis, tot apunta al fet que no s'allargarà molt en el temps, doncs tots els alumnes del Col·legi 103 tenen dret a deixar arrere els barracons, i seguir formant-se en un centre escolar en condicions.

Destacats