Nou impuls al Parc de les Carolines de Benimàmet amb l’expropiació de diverses parcel·les

Sandra Gómez: “Suposarà una de les principals infraestructures verdes i lúdiques de València”

Guardar

0101 Parc Carolines (1)
0101 Parc Carolines (1)

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que "avancem per fer realitat el Parc de les Carolines de Benimàmet amb l’aprovació de diverses expropiacions de parcel·les en la zona". Es tracta d’un pas més per a "la consecució d’un projecte molt important per a la ciutat", una zona enjardinada de més de 45.000 metres quadrats de superfície, que "suposarà una de les principals infraestructures verdes i lúdiques de València".

Estes expropiacions, aprovades en l’última Junta de Govern Local, s’unixen a altres ja realitzades per impulsar "este pla que conjuga medi ambient, barri, esport i memòria històrica i que permetrà que els veïns i veïnes d’este poble de València tinguen un gran parc amb dotacions esportives". El Parc de les Carolines de Benimàmet, que donarà continuació al Parc Lineal, comptarà amb 45.000 metres quadrats de superfície, costarà uns set milions d’euros i es farà per fases, conforme l’Ajuntament es vaja fent amb la propietat de totes les parcel·les afectades.

"És una bona notícia a destacar que estem avançat per poder desenvolupar el projecte del Parc de Carolines al més prompte possible, almenys la primera fase, la que està més pròxima a l’antiga estació", ha assenyalat Sandra Gómez en referència a les recents expropiacions. Estes afecten quatre parcel·les localitzades als carrers de les Cases Baixes i Pare Barranco i a l’avinguda de l’Estació, que en total sumen 6.680 metres quadrats. L’edil ha subratllat la "importància" d’este tràmit, "perquè l’Ajuntament invertix, i molt, en el tema de les expropiacions i són absolutament necessàries per desenvolupar projectes d’esta envergadura".

El futur Parc de les Carolines contempla la recuperació de les tres vivendes-cova que es troben en millor estat per donar-les un ús públic. També preveu la creació d’un camp de futbol d’esquena al velòdrom, que "és una antiga reivindicació dels veïns de la zona". El projecte comporta així mateix la remodelació de les instal·lacions esportives i la creació d’una pista de petanca i de patinatge, àrea de grafits o taules de ping-pong, entre altres equipaments. El carrer del Campament es convertirà en una albereda arbrada que travessarà l’espai verd.

Arxivat a:

Destacats