El nou aparcament de la plaça de la Reina registra més de 20.000 entrades al mes

Aquest nou aparcament públic ha registrat l'entrada de 85.000 vehicles des que es va posar en marxa a finals del mes de juliol

Guardar

Nova plaça de la Reina de València
Nova plaça de la Reina de València

L'aparcament de la plaça de la Reina ha contribuït a millorar la mobilitat i dinamitzar el comerç de proximitat des de la seua reobertura a finals del mes de juliol. Des d’aleshores, 85.000 vehicles han utilitzat les noves instal·lacions que permeten disfrutar d'un centre de la ciutat més sostenible i saludable amb la conversió en zona de vianants de 12.000 metres quadrats d'aquesta emblemàtica plaça. 

Durant el mes de novembre, s'han registrat 22.500 entrades en este aparcament subterrani, que compta amb 228 places per a cotxes —de rotació i lloguer—, sis places per a persones amb mobilitat reduïda, 48 places per a motocicletes, 20 per a bicicletes, nou carregadors de bicis o patinets elèctrics i set carregadors per a vehicles elèctrics. 

Aparcament plaça de la Reina de València
Aparcament plaça de la Reina de València

El president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, ha valorat que “els aparcaments municipals, tant el de la plaça de la Reina com el del Centre Històric-Mercat Central, s'han consolidat com la millor opció per a aquelles persones que volen passejar o fer les seues compres en els comerços de proximitat i gaudir d'un centre recuperat per a les persones”. 

En este sentit, de cara als dies grans de les festes nadalenques, l'empresa municipal té previst reforçar el seu personal d'informació en els aparcaments davant la previsió de l'augment de persones que acudeixen a realitzar les seues compres de proximitat en el Mercat Central i en la zona del centre. 

Arxivat a:

Destacats