"Las Nocturnas de Verano" tornen a l'Hemisfèric

Aquesta iniciativa ofereix l'oportunitat de descobrir el cel nocturn estival

Guardar

L'Hemisfèric de nit
L'Hemisfèric de nit

Conéixer planetes, constel·lacions i tota mena d'elements estel·lars és de nou possible gràcies a la iniciativa "Las Nocturnas de Verano", un esdeveniment que torna a l'Hemisfèric a partir d'aquest dissabte, 2 de juliol.

Les persones interessades podran gaudir d'aquest planetari en directe tots els dijous i dissabtes a les 20 hores fins al 3 de setembre i està recomanada per a majors de 8 anys.

Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d'estreles moribundes es revelen gràcies al sistema de projecció de l'Hemisfèric. Saturn i els anells més famosos de l'univers, les llunes més estranyes del sistema solar o un viatge fins als confins de l'univers són algunes de les espectaculars imatges que es projecten en la pantalla còncava de 900 metres quadrats de superfície.

En aquestes sessions el públic té l'oportunitat de descobrir el cel nocturn estival i conéixer les constel·lacions més representatives d'aquesta època de l'any i identificar les estreles més brillants.

Activitats tot l'any

La iniciativa de "Las Nocturnas de Verano" es complementa amb les sessions de "Las Nocturnas de Invierno", que tenen lloc en els mesos més freds en els quals es mostren alguns dels llocs més fascinants del cel hivernal, com les nebuloses més brillants.

A més, es conten històries mitològiques, curiositats de l'astronomia com és el naixement, evolució i mort de les estreles i d'alguns dels planetes més estranys.

Dinosaures

Entre la varietat d'opcions de les quals gaudir a l'Hemisfèric destaca una última incorporació. Des d'ahir, en la seua cartellera està disponible la pel·lícula "Flying Monsters 3D" que narra la història dels pterosaures, les misterioses criatures que solcaven els aires quan els dinosaures caminaven sobre la terra.

La producció proposa descobrir la veritat d'aquests enigmàtics gegants voladors que podien arribar a mesurar 12 metres i esbrinar com eren capaços de desafiar la gravetat i elevar-se solcant els cels prehistòrics. El científic divulgador naturalista Sir David Attenborough intenta respondre als interrogants en aquesta pel·lícula que uneix història, investigació i ciència.

Arxivat a:

Destacats