Netflix finalitza el rodatge de la seua sèrie més esperada a València

La nova sèrie "Kaos" s'estrenarà en 2023 amb un total de 8 episodis

Guardar

Monestir de Sant Miquel dels Reis
Monestir de Sant Miquel dels Reis

València s'ha posicionat com un dels llocs per a la filmació de produccions audiovisuals internacionals. Després de produccions com "Tomorrowland", "Westworld" o "Citadel", Netflix ha volgut utilitzar la capital del Túria per a escenificar la seua nova producció "Kaos".

Del 23 al 31 d'agost s'han rodat diverses escenes a la ciutat de València, concretament s'han rodat en diversos punts de la ciutat, on destaca el Monestir de San Miguel dels Reis, situat en l'extrem nord de la ciutat i que acull actualment a la Biblioteca Valenciana.

L'equip també ha rodat a Marbella (Màlaga), Almeria i en la Costa de Sol durant les primeres setmanes de juliol, i ara han finalitzat els enregistraments a València. Es preveu que l'estrena de la mateixa en la plataforma Netflix està prevista per a 2023, amb un total de 8 episodis.

"Kaos", amb Jeff Glodblum com Zeus

"Kaos" és la nova sèrie creada per Charlie Covell, conegut per dirigir altres sèries dins de la plataforma estatunidenca Netflix com "The End of the F*** World" en 2017.

La sèrie reflectirà una visió moderna i còmica de la mitologia clàssica grega i romana. Jeff Goldbum protagonitzarà la sèrie en el paper de Zeus, que realment anava a ser High Grant però que per problemes d'agenda no ha pogut ser. Janet McTeer serà Hera, David Thewlis com Hades, Cliff Curtis com Posidó, Aurora Perrineau farà de Riddy i Killian Scott d'Orfeu, entre altres.

Segons expliquen fonts del sector, la producció a Espanya de la sèrie és a càrrec de Fresc Films, que han realitzat produccions com Killing Eve o Joc de Trons en el seu pas per Espanya.

Comunitat Valenciana, plató d'estreles

No és la primera vegada que la Comunitat Valenciana acull grans produccions en l'àmbit internacional. Un dels últims rodatges a València va ser la sèrie "Citadel" per a Amazon, que va deixar a la ciutat un impacte de 12 milions d'euros.

Els rodatges a València han augmentat un 13% des de principi d'any. Per a juny de 2021, es van produir a la ciutat un total de 92 rodatges tant nacionals com internacionals, i en el que portem de 2022 s'han dut a terme 104 rodatges.

Quant a Netflix, la plataforma ja va triar València com a plató enguany per a altres produccions. És el cas d'"Alba", la sèrie dramàtica que narra la vida d'una xica després de patir una agressió sexual per un grup de joves, que va ser gravada en les costes valencianes. A més, també va triar Alacant com a plató per a l'última temporada de "La casa de paper" i a la capital de l'autonomia per a gravar una pel·lícula de Paco Plaza al març d'aquest mateix any.

Arxivat a:

Destacats