Meganeteja a les platges de València: data, hora i com participar

Esta gran neteja de plàstics es durà a terme el diumenge a la platja de la Patacona de València

Guardar

Imatge de neteja de platges
Imatge de neteja de platges

València es prepara per a acollir la neteja més gran i important de platges d'este 2024. I és que este diumenge, dia 18 de febrer, l'ONG Xaloc ha organitzat una meganeteja de platges que començarà a les 11.30 hores a la platja de la Patacona. Es preveu que esta acció finalitze a les 13.30 hores.

L'objectiu no és un altre que retirar la major quantitat de microplàstics possible – pèl·lets, plàstics i altres residus – d'una de les platges més emblemàtiques de la Comunitat Valenciana, com és la platja de la Patacona. Més de 100 persones voluntàries de l'ONG Xaloc participaran en esta neteja de platges, però l'esdeveniment està obert a totes les persones que es vulguen unir. I és que tota ajuda és ben rebuda per a mantindre netes les platges.

A més, des de l'ONG Xaloc informen que hi haurà sorpreses per a totes les persones que s'acosten a esta meganeteja de la platja de la Patacona de València. Així mateix, expliquen que "els participants contactaran amb la naturalesa i gaudiren de manera divertida de la conservació del nostre ecosistema costaner". Sens dubte, una oportunitat perfecta per a conscienciar-se de la problemàtica de la contaminació de les nostres platges.

Per a participar, tan sols serà necessari enviar un correu a [email protected]. La neteja arrancarà a les 11.30 hores d'este diumenge, dia 18 de febrer. El punt de trobada el podràs localitzar en el següent enllaç: https://maps.app.goo.gl/xjj8ba3fyrqscext6?g_st=iw.

L'ONG Xaloc duu a terme diferents projectes de protecció de l'ecosistema marí, així com de conscienciació per a implicar a tota la ciutadania en la conservació del medi ambient. Si tu també vols formar part, recorda que pots fer-te voluntària a través de la seua pàgina web oficial. Mentrestant, este cap de setmana tens una cita a la platja de la Patacona de València per a participar en esta gran neteja que té com a objectiu final eliminar els plàstics que amenacen les nostres platges.

Destacats