Naturaleza Encendida, un recorregut màgic per l'Oceanogràfic

Milions de llums il·luminen l'Oceanogràfic de València gràcies a Naturaleza Encendida, una experiència única per a aquest Nadal

Guardar

Naturaleza Encendida en València
Naturaleza Encendida en València

L'Oceanogràfic s'il·lumina, cada capvespre, gràcies a l'experiència immersiva que ofereix Naturaleza Encendida a València. Més d'un milió de llums LED i un vídeomapping et conviden a gaudir d'un recorregut ple de màgia i llum en el qual els animals aquàtics són els protagonistes. Un fascinant passeig per a viure'l en família, que ja s'ha convertit en un dels millors plans per a Nadal a València.

Les zones exteriors del major aquari d'Europa, juntament amb les zones enjardinades i els emblemàtics edificis de Félix Candela s'il·luminen, cada dia, des de les 18.30 fins a les 00.00 hores, amb passades cada 15 minuts – l'última passada comença a les 22.45 h – per a descobrir-te un món ple de llum que et farà sentir en plena naturalesa.

I és que Naturaleza Encendida ha arribat a l'Oceanogràfic amb Aquatic, un recorregut amb projeccions i llum que no deixarà a ningú indiferent. No ho penses més, i gaudeix d'aquest viatge des del 25 de novembre de 2021 fins al 16 de gener de 2022.

Naturaleza Encendida en el Oceanografic
Naturaleza Encendida a l'Oceanogràfic

Les entrades per a Naturaleza Encendida a València tenen un cost des de 9,5 €. Així i tot, pots consultar preus i promocions a través de www.naturalezaencendida.com, ja que hi ha entrades disponibles amb descomptes per a famílies i persones amb discapacitat.

Des de l'Oceanogràfic recomanen comprar l'entrada amb antelació i portar roba còmoda i abrigada. Així mateix, és important recordar que el recorregut és accessible tant per a carrets infantils, com per a cadires de rodes; així com que l'entrada per a Naturaleza Encendida no inclou la visita als aquaris de l'Oceanogràfic.

Naturaleza Encendida a València 2021

Arxivat a:

Destacats