Moda i luxe compartixen espai en la 'milla d'or' valenciana

Una zona comercial on destaca l’exclusivitat en tots els seus productes

Guardar

facebook.com/DosAguasluxuryshopping
facebook.com/DosAguasluxuryshopping
Font: facebook.com/DosAguasluxuryshopping Font: facebook.com/DosAguasluxuryshopping

En totes les grans ciutats no és estrany trobar-se amb alguna zona comercial famosa per les seues botigues de luxe. I per això, València no podia ser una excepció.

La coneguda 'milla d'or', que està ubicada entre els carrers de Poeta Querol, Miñana, Salva, el Palau del Marqués de Dosaigües i la Plaça del Patriarca, ofereix, als amants de la moda i els complements de luxe, una infinitat de productes de firmes tan prestigioses com Loewe, Michael Kors, Hugo Boss o Louis Vuitton, entre altres.

I per a entendre el naixement d'esta zona comercial és necessari remuntar-se als anys anteriors i posteriors de la Copa d'Amèrica 2007. Anys en què el turisme va augmentar considerablement donant pas a la consolidació, en estos carrers de València, d'algunes de les millors botigues de moda del món.

No obstant això, estos locals, que es van convertir en un potent reclam per al turisme de luxe i del consum, van patir un gran revés amb la crisi. La baixada de clients, junt amb l'elevat preu dels lloguers i les millores urbanes en altres zones de València, van provocar que moltes d'estes firmes decidiren traslladar-se a altres punts de la ciutat, generant una gran davallada per a la 'milla d'or' valenciana.

Font: facebook.com/DosAguasluxuryshopping Font: facebook.com/DosAguasluxuryshopping

Així i tot, està zona, que en els últims anys ha tornat a ser la que era, sempre ha mantingut el seu objectiu: Oferir prestigi i el valor de l'excel·lència tant als clients, com a la ciutat de València.

I per a aconseguir-ho, ha sigut indispensable l'ajuda de 'Dos Aguas Luxury Shopping Valencia', una associació de productes i servicis d'alta gamma en què s'agrupen empreses de joieria, moda, oci, salut, bellesa o gastronomia, que es diferencien de la resta per l'excel·lència dels seus articles, els seus processos de fabricació i els seus servicis cap al client.

Esta associació de botigues té com a finalitat no sols defendre este sector establint un decàleg de qualitat i bones pràctiques que tot negoci ha de seguir, sinó també transmetre l'accessibilitat a esta zona com una opció de compra alternativa i viable per a tot tipus de públic.

Arxivat a:

Destacats